Αναβάθμιση

Παρατηρήσεις, προτάσεις και αναφορά σφαλμάτων για το Routes.gr

Αναβάθμιση

Postby Admin » Mon 22 Apr 2019, 6:43 pm

Σήμερα το κυρίως routes.gr άλλαξε εμφάνιση, καθώς σχεδιάστηκε από την αρχή προκειμένου να είναι responsive, δηλαδή κατάλληλο για κάθε όλες τις οθόνες (desktop, laptop, tablet, mobile) και προσανατολισμούς (portrait, landscape). Απομένει να αναβαθμιστεί και το forum σύντομα.

Αφαιρέθηκαν κάποια πράγματα μόνιμα, ενώ άλλα δεν εμφανίζονται προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθούν. Γενικά διατηρήθηκε μια minimal λογική, ώστε οι επισκέπτες να παίρνουν την πληροφορία που θέλουν γρήγορα και χωρίς καθόλου τη "σαβούρα" που χαρακτηρίζει σήμερα πολλές ιστοσελίδες. Αυτό είναι σημαντικό για κάποιον που χρησιμοποιεί mobile internet το οποίο κοστίζει ακόμη αρκετά.

Έγινε προσπάθεια να μην αλλάξουν τα URLs, ώστε τυχόν links προς συγκεκριμένες σελίδες να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Οι εικόνες παραμένουν μικρές σε μέγεθος, όπως είχαν αρχικά προβλεφθεί την εποχή των 56k modems δηλαδή για ταχύτητες πρόσβασης 1000 φορές μικρότερες από την μέση σημερινή. Οι καινούργιες εικόνες που θα μπαίνουν θα είναι προσαρμοσμένες στο νέο design, ενώ οι παλιές σιγά σιγά θα προσαρμοστούν.

Λόγω του μεγέθους και του πλήθους των σελίδων, μπορεί να υπάρχουν μικρά ή μεγάλα λάθη, που θα διορθώνονται καθώς θα εντοπίζονται, και σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ο καθένας από εσάς, στέλνοντας σχετικό e-mail με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό που πιστεύει ότι είναι λάθος.
User avatar
Admin
Site Admin
 
Posts: 402
Joined: Mon 17 Apr 2006, 8:35 pm

Re: Αναβάθμιση

Postby Planar » Tue 23 Apr 2019, 8:06 am

Δημητρη σε ευχαριστούμε για το κοπο και τη προσπάθεια που καταβάλεις να κρατας αυτη τη κοινοτητα και το αρχειο διαδρομών ανοιχτο και λειτουργικό ολα αυτα τα χρονια.
Planar
 
Posts: 357
Joined: Fri 30 Mar 2007, 1:28 pm
Location: Maganopigado

Re: Αναβάθμιση

Postby Admin » Tue 23 Apr 2019, 9:41 am

Ευχαριστώ. Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα. Υπάρχουν πολλές βελτιώσεις που θα βγαίνουν σιγά σιγά, αλλά και υλικό για ανάρτηση που επίσης θα ανεβαίνει λίγο λίγο.
User avatar
Admin
Site Admin
 
Posts: 402
Joined: Mon 17 Apr 2006, 8:35 pm


Return to Για το Routes.gr

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron