Η επιδειξιομανία και μια τάση αυτοπροβολής
χαρακτηρίζουν το ωροσκόπιό μου.
Καλόδεχτη η κριτική σου.
Περιγραφή διαδρομής σου (ήμαρτον κύριε):...κάτω απο μία προκλητική και τρομακτική αρνητική σχισμή. Κάτι το λάθος, κάτι η φαγούρα που είχα μπήκα εκεί και απο μία στιγμή και μετά δεν μπορούσα να γυρίσω. Πολύ δύσκολο σκαρφάλωμα με έξοδο κερασάκι όπου αναγκάστηκα να βγάλω τα γάντια, ν´αφήσω τα πιολέ και να κάνω αντιστηρίξεις και άλλα κόλπα ζόρικα. Η σχοινιά ασφαλίζεται δύσκολα αλλά άφησα ένα καρφί στην έξοδο. Μάλλον τη βρήκαμε με τις καλύτερες συνθήκες, σχεδόν ξερή, αν έχει χιόνι δεν θέλω να το σκέφτομαι... Αν οι κάτω σχοινιές ειναι Μ4, η παραλλαγή ειναι τουλάχιστον Μ6, αλλά ας κάνει κάποιος τον κόπο να τη επαναλάβει γιατί εδώ που τα λέμε είχα ψιλοχεστεί...
Μιλάς και για δεοντολογία... κάτι άκουσα ότι στην εν λόγω διαδρομή (Too old to rock and roll) έβαλες ένα καρφάκι, έκανες το πέρασμα, μετά το έβγαλες και έγραψες για την διαδρομή ότι: "για την επανάληψή της χρειάζονται μια σειρά καρύδια και μια σειρά friends." Εδώ διάψευσέ με, ίσως η πληροφόρησή μου να είναι λάθος. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει ένα λάθος, και είναι συγχωρητέο, εσύ όμως ξεσπαθώνεις και βαρείς όποιον σου τη δίνει στα νεύρα σαν να είσαι ιεροεξεταστής.Στην γραμμή τοποθετήθηκαν ελάχιστες ασφάλειες, ενώ το σκαρφάλωμα συμπεριλαμβάνει μια μίξη από σκληρή αθλητική αναρρίχηση, παραδοσιακή αναρρίχηση και τακτικές μεγάλης ορθοπλαγιάς. Γενικά η διαδρομή είναι σκληρή, απαιτεί ψυχραιμία, διαθέτει μεγάλα run-out, προσφέρει αίσθηση έκθεσης στο κενό, έχει σαθρά τμήματα και όλα αυτά συνοδεύονται από φτωχή ασφάλιση.
Εξέθεσα απλά γεγονότα με τον ταπεινότερο τρόπο που μπορώ να σκεφτώ. Ποιοι σκαρφαλώσανε τι και σε πόση ώρα. Προτιμότερο για την ψυχική σου ηρεμία θα ήταν φυσικά να μην έχω γράψει τίποτα, ή να τα γράφω με μια βδομάδα καθυστέρηση, ή να βάζω τους φίλους μου να τα γράφουν. Άρον τα κόμπλεξ σου και περιπάτει......post στο οποίο εξαίρω τον εαυτό μου...
...δεν σε κάλεσε κανένας σε αυτό το post...
Για αυτό το έγραψα με αρκετή επιφύλαξη, επειδή τέτοιου είδους σχόλια είναι πολλές φορές άκυρα. Η διαδρομή είναι αναμφισβήτητα ζόρικη, αλλά φυσικά εδώ δεν είναι αυτό το θέμα. Όπως έγραψες προηγούμενα, ο καθένας μας κάποια στιγμή έχει προβάλει κάτι που έκανε και το θεωρεί άξιο λόγου... Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά στην περιγραφή της διαδρομής που παρέθεσα πιο πάνω αναγνωρίζω έκδηλη τη σφραγίδα της προσωπικότητας του μεσιέ chrisbel (στοιχείο της ο εντυπωσιασμός, ξαναλέω: χωρίς να αμφισβητώ τα χαρακτηριστικά της διαδρομής). Αν πέφτω έξω το κρίμα στο λαιμό μου....η πληροφόρηση σου για το καρφάκι είναι όντως λάθος.
Please don't take me wrong, απλά για να ευθυμήσουμε λίγο:Γιατί τώρα δεν υπάρχει;;; Πώς γίνεται αυτό;;;