Βαράσοβα, νεες διαδρομές;

Πληροφορίες, εντυπώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις διαδρομές βουνού
Post Reply
t-rex
Posts: 121
Joined: 10 Sep 2013 22:33

Βαράσοβα, νεες διαδρομές;

Post by t-rex »

Εχω και τους δυο αναρ. οδηγους που ειχαν βγαλει Αλιγιαννης και Θεοδωροπουλος αλλα (εχω την εντυπωση οτι) απο τοτε υπαρχουν και αρκετες καινουργιες διαδρομες.
Υπαρχουν καπου μαζεμενες, νεος οδηγος ή οτιδηποτε αλλο συναφες;
User avatar
agorf
Posts: 107
Joined: 14 Dec 2010 16:30
Contact:

Re: Βαράσοβα, νεες διαδρομές;

Post by agorf »

Απ' όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει κάποιος πλήρης οδηγός ή ιστοσελίδα, οπότε η συλλογή στοιχείων γίνεται από το routes, τους οδηγούς που ανάφερες και αναρριχητές. Το νεότερο που έχει εκδοθεί και περιέχει αρκετές (όχι απαραίτητα νέες) είναι ο οδηγός του Α. Θεοδωρόπουλου με picks για αναρρίχηση στην Ελλάδα.
Not all those who wander are lost.
Dimitris
Posts: 648
Joined: 17 Apr 2006 22:41
Location: Athens

Re: Βαράσοβα, νεες διαδρομές;

Post by Dimitris »

Όταν πριν 10 χρόνια δόθηκαν χρήματα για την συντήρηση των διαδρομών, κατασκευάστηκε από τον Αλλιγιάννη και σχετική ιστοσελίδα που αρχικά περιείχε όλες τις υπάρχουσες διαδρομές και είχε στόχο να συγκεντρώνει και τις καινούργιες. Όπως φαίνεται όμως το project εγκαταλήφθηκε. Εδώ στο routes.gr προσπαθούμε να βάζουμε όσες μας στέλνετε, μερικές φορές με μεγάλη καθυστέρηση. Δεν έχουμε βάλει όλες τις διαδρομές του πεδίου (όλες τις παλιές δηλαδή) ώστε να είναι πλήρης οδηγός, γιατί αυτό δεν το κάνουμε όταν υπάρχουν έντυποι οδηγοί, ώστε να μην αποθαρρύνονται όσοι θέλουν να γράψουν βιβλία.
Post Reply