Καραντίνα 2020 -21

Πληροφορίες, εντυπώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις αθλητικές διαδρομές
Post Reply
pikaifi
Posts: 39
Joined: 19 Mar 2017 22:25

Καραντίνα 2020 -21

Post by pikaifi »

Το lockdown άρχισε και θα κρατήσει πολύ. Και επειδή τώρα δεν είναι Μάρτης και έχουν δει διάφορα και τα μάτια μας, το θέμα είναι τι κάνουμε και εμείς. Γιατί, μπορεί η αναρρίχηση να επιτρέπεται, αλλά το θέμα είναι πώς φτάνεις στα βράχια; Αυτός που μένει Βύρωνα μπορεί να πάει στην Πάρνηθα και αυτός που μένει Περιστέρι μπορεί να πάει Μαρκόπουλο; Τι γίνεται άμα σε ελέγξουν; Πώς θα αποφύγεις κακοτοπιές και πολλά άλλα...

Και για να μοιραστώ τη δική μου πληροφορία, στα πεδία του Καρέα το ΣΚ, έφτανες σχετικά άνετα από τους γύρω (ή και όχι τόσο γύρω) δήμους.
Dimitris
Posts: 649
Joined: 17 Apr 2006 22:41
Location: Athens

Re: Καραντίνα 2020 -21

Post by Dimitris »

Δεν ξέρω αν όποιος το κάνει θα έχει κάποιο πρόβλημα (μην με βρίζετε αν την πατήσετε), αλλά εκείνο που εγώ θα έκανα είναι να συμπληρώσω το έντυπο μετακίνησης και όχι να στείλω απλά ένα SMS.

Εκεί θα έβαζα κωδικό 6, αλλά θα έγραφα κάπου και τον προορισμό, πχ Αναρριχητικό Πεδίο Καράβι Υμηττού.

Φυσικά αυτοί που μένουν σε κοντινές περιοχές δεν θα έχουν πρόβλημα, αλλά όταν πας στην άλλη άκρη του λεκανοπεδίου δεν ξέρουμε αν γίνεται δεκτό. Πάντως, νομίζω καλύτερα να αποφεύγουμε τα μακρινά πεδία από το σπίτι μας, γιατί αν πέσεις σε περίεργο άντε να του εξηγήσεις.

Βεβαίωση Κατ' Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών (PDF)
pikaifi
Posts: 39
Joined: 19 Mar 2017 22:25

Re: Καραντίνα 2020 -21

Post by pikaifi »

https://gga.gov.gr/images/odigies_athli ... 1_2020.pdf

Οι οδηγίες αυτές αφήνουν ένα παράθυρο, καθώς λένε: "Μέχρι νεότερης ενημέρωσης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ισχύει η μετακίνηση για ατομική άθληση (SMS με τον κωδικό «6») ώστε να μεταβαίνουν οι αθλούμενοι και αθλητές σε γειτονικές αθλητικές εγκαταστάσεις, εντός του Δήμου κατοικίας τους".

Το κλειδί είναι οι λέξεις: "αθλούμενοι και αθλητές", καθώς ο όρος "αθλούμενοι" μάλλον αναφέρεται σε πολίτες, μη αθλητές.

Φυσικά, όταν μιλάει για "εντός του Δήμου κατοικίας", αρχίζουν τα προβλήματα, όπως καταλαβαίνετε. Τέλος πάντων κάτι είναι και αυτό.
Post Reply