Τι δεν δείχνουν τα κανάλια...

Θέματα που δεν σχετίζονται άμεσα με την αναρρίχηση και το ορεινό περιβάλλον, αλλά μας ενδιαφέρουν
Post Reply
Dimitris
Posts: 649
Joined: 17 Apr 2006 22:41
Location: Athens

Τι δεν δείχνουν τα κανάλια...

Post by Dimitris »

Μέσω e-mail πήρα το ακόλουθο μήνυμα και μια αναζήτηση στο Internet επιβεβαίωσε όσα γράφει, αν και αναφέρεται σε γεγονότα που συνέβησαν αρκετούς μήνες πριν:
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κ. Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request").

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw
filippos
Posts: 12
Joined: 08 Jul 2008 16:40
Location: Italy,perugia

Post by filippos »

Καλησπέρα σε όλους!
είμαι νέος στο φόρουμ και νέος και στην αναρρίχηση (δεύτερος χρόνος που ασχολούμαι)
συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα, εχει γίνει πολύ καλή δουλειά!!
αυτά με την (τυπική) εισαγωγή μου στη κοινότητα...

στο ζουμί τωρα. προκαταβολικά λέω συγχωρέστε με για το μέγεθος της απάντησης.

Δημήτρη, δεν ξέρω αν είναι η πρώτη φορά που ήρθες σε επαφή με αυτό το μέιλ... εγώ έχω έρθει ΠΟΛΛΕΣ φορές σε κανονική επαφή (με έχουν γ....ει με αυτό το μέιλ)!!
είναι μία από αυτές τις απίστευτες ιστορίες οι οποίες μας κάνουν να αηδιαζουμε αλλά είναι ανάγκη πρίν την αυθόρμητη αντίδραση (να το προωθήσουμε άμεσα για να μάθει ο κόσμος) να κάτσουμε να σκεφτούμε λογικά.
Στο ιντερνετ όσο και να ψάξεις υπάρχει ένα βίντεο, αυτό του μπι μπι σι, που δείχνει τη κυρία να κλαίγεται και να χτυπιέται και να λέει θα πεθάνω για τη δικαιοσύνη και άλλα τέτοια.
Αυτό δεν αποδεικνύει ότι διώχθηκε για τους λόγους που το μειλ ισχυρίζεται.
στη καλύτερη αποδεικνύει ότι η κυρια Μαργαρίτη είναι φαιδρό πρόσωπο.
Το ότι το έδειξε το εν λόγω κανάλι δεν προσδίδει άμεσα εγκυρότητα στην ειδηση πόσο μάλλον όταν και το μπι μπι σι κρατάει μια στάση - απόσταση χρησιμοποιώντας λέξεις alleged και claiming δηλώνοντας άρα έμμεσα ότι αυτά ισχυρίζεται η εν λόγω κυρία και ότι οι αποδείξεις λείπουν.
Ας προχωρήσουμε όμως. το θέμα ξεκίνησε κάπου το Σεπτέμβριο (αν θυμάμαι καλά) από κάποιο blogger (στο εξής "ιστολόγο" για να μην γυρνάω το πληκτρολόγιο συνέχεια) ο οποίος εξαπέλυε κατηγορίες επί κατηγοριών για ένα θέμα που ο ίδιος (πρόσφατα) παραδέχτηκε ότι έπεσε θύμα πλάνης και ζητάει συγγνώμη ορίστε:
http://yannish.blogspot.com/2008/05/bbc.html
μετά το θέμα αναπαράχθηκε με ρυθμούς κουνέλας σε οίστρο, χωρίς κάποιος από αυτους τους ιστολόγους να κάνουν μία παραπάνω έρευνα αλλά αναμασώντας την είδηση αυτούσια (το θέμα "ευθύνη ιστολόγου" είναι τεράστιο) και εδώ είμαστε κάθε δευτερη μέρα να βλέπουμε τα ίδια!!

το πιο αστείο είναι ότι η είδηση μεταφέρεται ως "η είδηση που δεν ακούστηκε ποτέ"!!!! αντιθέτως όμως με αυτά και μ αυτά μέχρι και επίσημη ερώτηση έκανε ο Πλεύρης στον υπουργό δικαιοσύνης (υπάρχει και η απάντηση στο ιστολόγιο του Πλεύρη...αυτό χωρίς καμιά διαθεση να διαφημίσω το Πλέυρη με τον οποίο δεν έχω κανένα ιδεολογικό ή άλλο κοινο σημείο)!!!!!!
Απ την άλλη το βιντεάκι που το you tube (όπως ισχυρίζεται το μέιλ) δεν μας αφήνει να δουμε (ακριβώς! και το youtube στο κόλπο με το μπουρδέλο στο υπόγειο του δικαστηρίου είναι!) το βλέπουμε μια χαρά! Η μάλλον ακόμα πιό αστείο είναι ότι το ίδιο το μέιλ μας παραπέμπει στο you tube για να το δούμε!! Έλεος!!

Η όλη ιστορία είναι μούφα, μυρίζει από μακρια, με την έννοια ότι η κυρία Μαργαρίτη (που μάλλον καλά καναν και την έδιωξαν) ή δε στέκει καλά με τα μυαλά της ή προσπαθεί να εκβιάσει καταστάσεις.

Ας το πάρουμε και λογικά όμως, δεν φευγεις έτσι απλά από το δικαστικό σώμα! δεν τους αρεσε η φάτσα σου και σε πετάξανε! εδω ένας απλός δημόσιος υπάλληλος για να φυγει από την υπηρεσία υπάρχουν συνθετες διαδικασίες... για τους δικαστες;;;
έστω ότι εκεί στο δικαστήριο στα γρεβενά είναι όλοι ένα μάτσο δεφθαρμένα καθάρματα... όχι μόνο αυτοί, αλλά και οι από πάνω που θα έκαναν τις (πολλές) αρνητικές κρίσεις για να αποπεμφθεί από το σώμα. το θέμα λοιπόν φτάνει στον Αρειο Πάγο που είναι αρμόδιος για το αν θα πάρει ποδι κάποιος ή όχι.
και αυτοί μπλεγμένοι με την υπόθεση με τα μπουρδέλα στο υπόγειο;;; εστω! και αυτοί διεφθαρμένοι και καθάρματα και τσατσάδες!
με τα πολλά η κυρία μαργαρίτη την κάνει (αδικα) από το σώμα...
ο καλύτερος τρόπος που βρήκε ηταν να κάνει απεργία πείνας (με τη γουνίτσα βέβαια) εξω από το γραφείο του καραμανλή;;;;;;
δεν μπορεί η ίδια (πρων δικαστης) να μην έχει ακούσει για τη δικαστική οδό, προσφυγή κλπ...
αλλά ναι θα μου πείτε και εκεί δικαστήρια και εκεί δικαστες (ασχετο αν είναι διοικητικοί δικαστές και δεν θα χαν σχέση με τα πολιτικά δικαστήρια) και αυτοί στο μπουρδέλο του υπογείου μπλεγμένοι!
ε σ αυτή την περίπτωση θα το τράβαγε μέχρι το ευρωπαικό διικαστήριο για τα δικαιώματα του ανθρώπου και θα την πληρώνανε και τα εγγόνια μας (χώρια οτι θα την ξαναπαίρνανε στην δουλειά)
μετα πολλά θέλω να πώ, θα κανε κάτι το οποίο θα είχε ουσιαστικά αποτελέσματα και οχι μια διαμαρτυρία στο καραμανλή ο οποίος στη τελικη με τα διαδικαστικά του δικαστικού σώματος αν και πρωθυπουργός δεν έχει γνώμη...
αυτα!

ξανά συγγνώμη αλλά θόλωσα! τις τελευταίες μέρες είναι σαν να με κυνηγάει το θέμα!
angelobike
Posts: 225
Joined: 20 Apr 2007 19:52
Location: athina
Contact:

Post by angelobike »

και αυτό και άλλα πολλά...

δυστυχώς στο διαδίκτυο κυκλοφορούν απίστευτες αρλούμπες, τις οποίες δεν μπαίνει κανείς στον κόπο να ελέγξει και εδω συμφωνώ απόλυτα με το θέμα "ευθύνης του ιστολόγου" αλλά και όλων όσων αναπαράγουν ανυπόστατες ή εστω ανεξέλεγκτες ειδήσεις.

ενα άλλο θέμα που με επρηξαν (φαντάζομαι και άλλους) τώρα τελευταία, ήταν αυτό περι της υπεροχής της ελληνικής γλώσσας και του δήθεν προγράμματος που θα εφτιαχνε η apple, για την εκμάθηση ελληνικών στους αμερικάνους και άλλους γλωσσικά υποδεέστερους λαούς.

δυστυχώς μαζί με τα καλά της αμεσης πρόσβασης σε εκατομμύρια τόνους πληροφορίας, έρχονται και τα "κακά" της κρίσης και διαλογής της σωστής και χρήσιμης πληροφορίας.

φίλιππε καταλαβαίνω το θόλωμα σου...
ΑΣΣΑΡΙΩΤΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΟΔ ΑΤΤΙΚΗΣ
Dimitris
Posts: 649
Joined: 17 Apr 2006 22:41
Location: Athens

Post by Dimitris »

Παιδιά δεν ξέρω... μπορεί να έχετε δίκιο. Έκανα αναζήτηση στο Internet και βρήκα δεκάδες αναφορές. Άλλωστε το κείμενο είναι σε "παράθεση", δεν συντάχθηκε δηλαδή από μένα, οπότε ο καθένας κρίνει και πιστεύει ότι θέλει. Ούτε καν το σχολίασα. Όντως υπάρχει πολλή αρλούμπα στο διαδίκτυο, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας κάνει και να απορρίπτουμε ότι μας φαίνεται ακραίο. Θα σας πω όμως κάτι: αν όλα αυτά ήταν ψέματα, ούτε το BBC θα είχε κάνει ρεπορτάζ, ούτε αυτοί που το δημοσίευσαν θα ήταν έξω.
Post Reply