Η ανάγκη για αναρριχηση και η "ανάγκη μας".

Απόψεις σχετικά με την αναρριχητική δεοντολογία, τα ήθη και τους κανόνες του βουνού
Post Reply
t-rex
Posts: 126
Joined: 10 Sep 2013 22:33

Η ανάγκη για αναρριχηση και η "ανάγκη μας".

Post by t-rex »

Καλησπέρα

Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι έγραψα στην σωστή κατηγορία (αν είναι στη λάθος παρακαλώ να το μεταφέρεται).
Είναι λοιπόν ένα πρόβλημα που λίγο πολύ όλοι το βλέπουμε «στα βράχια μας»

Σήμερα πήγαμε με φίλο για σκαρφάλωμα στο «νέο πεδίο του Καρέα» στην κόκκινη πίστα. Ότι και να πω είναι λίγο, λαϊκό προσκύνημα, μικρή – μεγάλοι, αγόρια – κορίτσια, πιτσιρίκια που ούρλιαζαν από όλα είχε ο μπαξές.
Η ερώτηση που γενάτε λοιπόν είναι εξαιρετικά απλή όλος αυτός ο κόσμος που πάει για την «ανάγκη του»; την απάντηση για κάποιους από όλους αυτούς την είδα φεύγοντας , πάνω στο μονοπάτι με αρκετά όμορφα στολισμένα χεσ…να μωρομάντηλα πάνω σε ξερά κλαριά, σε χόρτα και σε πέτρες.

Αυτό παιδιά δεν είναι πολιτισμός, κουλτούρα ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε είναι απλά ντροπή διότι τα κόπρανα σε 15 μέρες δεν θα είναι εκεί (μάλλον) αλλά τα μωρομάντηλα (χαρτιά, σερβιέτες, ταμπόν κλπ) θα είναι εκεί, σίγουρα (δεν είναι βιοαποικοδομησιμα) .

Αρκετοί από εμάς έχουμε σκύλο και κυκλοφορούμε με τα ωραιότατα χεζοσακουλακια κάντε το ίδιο και για τον εαυτό σας τουλάχιστον για τα χαρτιά.

Αν δεν θέλετε, σκάψτε και θάψτε τα, κάντε κάτι.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως και ο Άρης στον οδηγό της Καλύμνου έχει μια αντίστοιχη αναφορά (στις πρώτες σελίδες) η οποία αναφερει: ότι κανείς από εμάς δεν τα "κάνει" στην μέση του σαλονιού του και μετα βαζει ως σημαία το κω…χαρτο στην κορυφή.

Σας παρακαλώ πολύ δεν μας αξίζει αυτή η συμπεριφορά.
Φιλικά
Post Reply