Σύντομες οδηγίες χρήσης

Ανακοινώσεις σχετικές με τη λειτουργία του forum.
Locked
User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 402
Joined: 17 Apr 2006 21:35

Σύντομες οδηγίες χρήσης

Post by Admin »

Καλώς ήρθατε στο χώρο δημόσιων συζητήσεων (forum) του Routes.gr, ένα χώρο ελεύθερης ανταλλαγής ιδεών και απόψεων σχετικών με την ορειβασία και την αναρρίχηση.

Σε κάθε θεματική ενότητα καταχωρούνται μηνύματα που αφορούν την ενότητα αυτή, ενώ αν δεν υπάρχει θεματική ενότητα σχετική με αυτό που θέλετε να καταχωρήσετε, τότε το κάνετε στην ενότητα των γενικών συζητήσεων.

Αν δεν είστε εγγεγραμμένοι χρήστες, μπορείτε μόνο να βλέπετε τα καταχωρημένα μηνύματα. Για να εγγραφείτε ακολουθήστε το link [Register] στην κορυφή της σελίδας, αποκτώντας έτσι ένα δικό σας Username και Password με τα οποία θα μπορείτε να κάνετε Login.

Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης μπορείτε να καταχωρήσετε ένα νέο θέμα συζήτησης [NEW TOPIC] ή να απαντήσετε σε κάποιο που ήδη υπάρχει [POST REPLY] ή [QUOTE], να διορθώνετε τα δικά σας μηνύματα [EDIT], καθώς επίσης να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα [PM ME!] ή ένα e-mail [E-Mail] στον συγγραφέα ενός μηνύματος.

Παρακαλώ να καταχωρείτε σύντομα μηνύματα που είναι σχετικά με τις θεματικές ενότητες και δεν υπερβαίνουν τα όρια καλής συμπεριφοράς. Το μέγιστο μήκος μηνύματος είναι περίπου 16000 χαρακτήρες.

Όταν καταχωρείτε ένα μήνυμα και αυτό δέχεται κάποιες απαντήσεις από άλλους χρήστες, είναι σωστό να μην το τροποποιείτε εκ των υστέρων (παρά μόνον ορθογραφικά ή συντακτικά) γιατί οι απαντήσεις στηρίζονται στο νόημα που αυτό βγάζει. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στο ίδιο το νόημα, καλό είναι να το κάνετε με νέο μήνυμα στο ίδιο θέμα.

Αν αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του site μέσω της σελίδας Επικοινωνία.
Locked