Πρόσθεση διαδρομών: Τζουμέρκα

Ανακοινώσεις του διαχειριστή για σημαντικές ενημερώσεις σελίδων
Locked
User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 402
Joined: 17 Apr 2006 21:35

Πρόσθεση διαδρομών: Τζουμέρκα

Post by Admin »

Προστέθηκαν πολλές χειμερινές διαδρομές στα Τζουμέρκα και ενημερώθηκαν τα πανοραμικά.

Το βουνό χωρίστηκε σε 4 μεγάλες ορθοπλαγιές, τη Βόρεια (που περιλαμβάνει τη ΒΑ, Β, και ΒΔ Στρογγούλα), τη Δυτική, την Ανατολική και τέλος την Ανατολική του Κρυάκουρα. Δημιουργήθηκαν τα αντίστοιχα πανοραμικά.

Ο Γιάννης Θεοχαρόπουλος είχε συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος του υλικού στο mountain-sports.gr και μας το παραχώρησε για το routes.gr, βοηθώντας παράλληλα με διορθώσεις.

Ο Νικόλας Αναστασόπουλος βοήθησε όχι μόνο με περιγραφές και φωτογραφίες, αλλά και με παρατηρήσεις σχετικά με την καλύτερη οργάνωση των ορθοπλαγιών.

Επίσης, μέρος του υλικού προέρχεται (είτε άμεσα, είτε μέσω facebook) από τον Ηρακλή Μωϋσίδη, το Νίκο Ροδίτη και το Βάνια Μαυρόπουλο.

Επειδή το υλικό καταχωρήθηκε μαζικά, έγιναν κάποια λάθη τα οποία (με την βοήθεια των παραπάνω αναρριχητών) θα διορθωθούν στις επόμενες ημέρες, οπότε καλό είναι να ξαναδείτε τις σελίδες πριν φύγετε για την περιοχή.

Προτείνουμε, αν κάποιος θέλει να πάει για πρώτη φορά στα Τζουμέρκα και χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες (διαδρομών, διαμονής, πρόσβασης, συνθηκών, κλπ), να επικοινωνήσει με τους "ντόπιους" Γιάννη Θεοχαρόπουλο και Ηρακλή Μωϋσίδη.

Αν κάποιος έχει στείλει στο παρελθόν υλικό για διαδρομές (νέες ή παλιές) που δεν έχει δημοσιευτεί, παρακαλείται να επικοινωνήσει πάλι με το routes.gr.

Τέλος, μερικές παλιές διαδρομές δεν έχουν περιγραφή ή είναι ελλιπείς, οπότε όσοι κάνουν επαναλήψεις φέτος ας στείλουν υλικό.
Locked