Αγαπητοί φίλοι.
Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον της συζητήσεις που γίνονται στα πηγαδάκια και στο διαδίκτυο σχετικά με την στάση του ΕΟΣ Αθήνας στο ψήφισμα κατά των νέων χιονοδρομικών. Με ενδιαφέρει άμεσα το θέμα μια και μετέχω στην πρωτοβουλία που εξέδωσε το ψήφισμα
Ενημερώθηκα από τα μέλη του συμβουλίου για την χωρίς παρατράγουδα, ομόφωνη επικύρωση του ψηφίσματος και της κοινοποίησης της απόφασης αυτής και αυτό με καλύπτει
Συμφωνώ με τον Κρίκελο περί έλλειψης εθελοντισμού σήμερα και περί τυπικοτήτων που πρέπει να υπάρχει σε έναν ορειβατικό σύλλογο που να τον κάνει να ξεχωρίζει από μια παρέα ορειβατών, και θα του προσθέσει κύρος που θα το χρησιμοποιήσουμε εμείς για να δώσουμε και εμείς κύρος στις απόψεις μας. Αλλιώς μετράνε οι απόψεις του Βρούτση και αλλιώς οι απόψεις ενός μεγάλου ορειβατικού συλλόγου (ή συλλόγων) στους αποδέκτες. Δεν μπορώ να δεχτώ οτι για την παρεξήγησης που δημιουργήθηκε φταίει η περιβαλλοντολογική ομάδα και ιδίως ο Πολ.
Δεν με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι, οι (ψευτο)επαναστάτες που θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη από το ψήφισμα αυτό. Τους αγνοώ! περισσότερο με φοβίζουν οι άνθρωποι που στο όνομα της δήθεν αγάπης για τον τόπο τους, την ανάπτυξη του αθλήματος της χιονοδρομίας και της περιοχής εκμεταλλεύτηκαν την παρεξήγηση που έγινε με τον ΕΟΣ Αθήνας για προσωπικά τους οφέλη. Αυτούς πρέπει να προσέχουμε . Ακούγονται πολλά για τους ανθρώπους αυτούς και τα πραγματικά τους κίνητρα. Δεν έχω στοιχεία και μπορεί να είναι φήμες αν όμως μου στείλουν στοιχεία θα είμαι ο πρώτος που θα τα δημοσιοποιήσει.. Σήμερα μου ήρθε ταχυδρομικά ένα φυλλάδιο του ΕΟΣ Λάρισας . Μου το έστειλε ένας φίλος από τον Πυργετό. Το βρήκε σ ένα κατάστημα ορειβατικών υλικών στην Λάρισα και χωρίς να ξέρει τίποτα για το θέμα, μου το έστειλε συνοδευόμενο απο ένα τηλεφώνημα αγανάκτησης για τον ΕΟΣ Αθήνας.
Θα προσπαθήσω να σας το στείλω να βγάλετε τα συμπεράσματα σας!
B. Bρουτσης