Αλπινιστικά κέντρα Ε.Ο.Ο.Α 2021-2024

Ανακοινώσεις ορειβατικών εκδηλώσεων ή γεγονότων
Post Reply
AlexHwaRang
Posts: 425
Joined: 01 Jul 2007 16:33

Αλπινιστικά κέντρα Ε.Ο.Ο.Α 2021-2024

Post by AlexHwaRang »

Αλπινιστικά κέντρα Ε.Ο.Ο.Α 2021-2024, φθινόπωρο 2021-22, πρόσκληση υποψηφίων

http://www.eooa.gr/wp-content/uploads/2 ... Kentra.pdf
AlexHwaRang
Posts: 425
Joined: 01 Jul 2007 16:33

Re: Αλπινιστικά κέντρα Ε.Ο.Ο.Α 2023

Post by AlexHwaRang »

Νέα Ορειβασίας-Αναρρίχησης
Αλπινιστικά κέντρα Ε.Ο.Ο.Α 2023, πρόσκληση υποψηφίων
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Η E.O.O.A. συνεχίζει την διοργάνωση Αλπινιστικών Κέντρων με μία σειρά εκδηλώσεων, ώστε να προσελκύσει και να εξοικειώσει τους Έλληνες αναρριχητές και αναρριχήτριες στην Αλπική Αναρρίχηση.

Το κύριο αντικείμενο των Αλπινιστικών Κέντρων θα είναι η επανάληψη Αλπικών Διαδρομών διαφόρων επιπέδων δυσκολίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό χειμώνα και καλοκαίρι.

Οι συμμετέχοντες, θα αποκτήσουν εμπειρίες, θα γνωριστούν με άλλους αλπινιστές/στριες και θα εμβαθύνουν τις γνώσεις τους υπό την οργάνωση και επιμέλεια έμπειρων αλπινιστών στελεχών της Ε.Ο.Ο.Α. Η Ε.Ο.Ο.Α. θα καλύπτει μέρος των εξόδων των συμμετεχόντων.

Για την περίοδο 2023, προβλέπονται μια σειρά από εξορμήσεις στα ελληνικά βουνά και στις ιταλικές Άλπεις

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

27-28-29 Ιανουαρίου -- Τζουμέρκα
4εις ημέρες ελεύθερης επιλογής των συμμετεχόντων
1-8 Ιουλίου Όλυμπος
19-27 Αυγούστου Δολομίτες Ιταλία
*το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, το αριθμό και το επίπεδο των συμμετεχόντων.

Διαδικασία αίτησης συμμετοχής

Αίτησης συμμέτοχης μπορούν να κάνουν:

οι συμμετέχοντες των προηγούμενων αλπινιστικών,
όσοι είναι 36 ετών και κάτω και θεωρούν ότι μπορούν να κινηθούν αυτόνομα σε αλπικό πεδίο.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει υποβάλλουν Αίτηση με τα παρακάτω * μέσω της https://docs.google.com/forms/d/18X6b_K ... Ic5yA/edit με τα παρακάτω στοιχεία:

* Οι συμμετέχοντες των προηγούμενων αλπινιστικών, θα επικαιροποιούν μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας, την δράση, τις σχολές τους ή και ό,τι άλλο αξιόλογο θεωρούν πως πρέπει να αναφερθεί.

Όνομα και Επώνυμο
Μήνας και Έτος Γέννησης
Κινητό Τηλέφωνο
Email
Τόπος Κατοικίας
Επάγγελμα
Επίπεδο Σπουδών
Μία παράγραφο μέχρι 80 λέξεις για τους προσωπικούς ορειβατικούς στόχους του υποψηφίου
Σχολές ΕΟΟΑ που έχει παρακολουθήσει
Ορειβατική και Αναρριχητική δράση
On Sight & Red Point Sport Climbing Grade
Προηγούμενη συμμετοχή στα Αλπινιστικά
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023.

Διαδικασία επιλογής

Η ΕΟΟΑ θα αξιολογήσει τις αιτήσεις των υποψηφίων και θα καλέσει τους υποψήφιους/ες με τις καλύτερες προοπτικές δίνοντας προτεραιότητα σε νεαρότερες ηλικίες αλλά και με στόχο την προσέλκυση το δυνατόν περισσότερων αναρριχητών/τριών.

Οι συμμετέχοντες θα αξιολογούνται κατά την διάρκεια των εξορμήσεων, αλλά και από την ενδιάμεση ορειβατική/αναρριχητική δράση και πρόοδο και θα προκρίνονται στις επόμενες εκδηλώσεις,

Οι προσκεκλημένοι αναρριχητές/τριες, πριν από κάθε συνάντηση, θα έχουν οι ίδιοι/ες ασφαλιστεί για την κάθε εκδήλωση. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω των συλλόγων τους.

Οι προσκεκλημένοι αναρριχητές/τριες, θα αποδέχονται και θα έχουν υπογράψει δήλωση αποποίησης ευθύνης της ΕΟΟΑ και των στελεχών της για οποιοδήποτε ατύχημα ή ασθένεια που τυχόν συμβεί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
α/α Κ. ΔΗΛΑΒΕΡΑΚΗ
Ν. ΚΟΝΤΟΣ Η ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
AlexHwaRang
Posts: 425
Joined: 01 Jul 2007 16:33

Αλπινιστικά κέντρα Ε.Ο.Ο.Α 2024

Post by AlexHwaRang »

Αγαπητοί φίλοι,

Η E.O.O.A. συνεχίζει και το 2024 τη διοργάνωση Αλπινιστικών Κέντρων με μία σειρά εκδηλώσεων, με σκοπό να προετοιμάσει και να εξοικειώσει αναρριχητές και αναρριχήτριες από την Ελλάδα με την Αλπική Αναρρίχηση.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Αλπινιστικού Κέντρου 2024 θα επιχειρηθούν αλπικές διαδρομές μεγάλου αναπτύγματος, σε μικτό πεδίο (χιόνι, βράχο και πάγο) που απαιτούν γνώση χρήσης χειμερινού ορειβατικού εξοπλισμού και τεχνικών. Οι διαδρομές θα είναι διαφόρων επιπέδων δυσκολίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ενδιάμεσα από τις εξορμήσεις οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν μέρος σε διαδικτυακές συναντήσεις για την καλύτερη οργάνωση των επόμενων εκδηλώσεων αλλά και για την δική τους προσωπική προετοιμασία.

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες, να γνωριστούν με άλλους αλπινιστές/στριες και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους υπό την οργάνωση και επιμέλεια έμπειρων αλπινιστών στελεχών της Ε.Ο.Ο.Α. Η Ε.Ο.Ο.Α. θα καλύπτει μέρος των εξόδων των συμμετεχόντων. Συγκεκριμένα για την περίοδο 2024, προβλέπονται μια σειρά από χειμερινές εξορμήσεις σε ελληνικά βουνά αλλά και στις Άλπεις:

Τοποθεσίες Εκδηλώσεων *

- Βαρδούσια
- Όλυμπος
- Γκιώνα-Παγγαίο
- Τύμφη
- Ιουλιανές Άλπεις (Σλοβενία)
- Σαμονί – Γαλλικές Άλπεις

*το πρόγραμμα και οι τοποθεσίες μπορεί να τροποποιηθούν ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τον αριθμό, το επίπεδο των συμμετεχόντων και τις οικονομικές δυνατότητες της Ε.Ο.Ο.Α.

Διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν:

- [b]ΟΛΟΙ (ΕΧΕΙ ΛΑΘΟς ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗς ΕΟΟΑ) εφόσον δεν έχουν υπερβεί το 35ο έτος της ηλικίας τους και θεωρούν ότι μπορούν να κινηθούν αυτόνομα σε χειμερινό αλπικό πεδίο.


Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι μέλη Ορειβατικού Συλλόγου μέλους της Ε.Ο.Ο.Α και θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του οικείου ορειβατικού τους συλλόγου αυστηρά μέχρι τις 30/11/2023. Επιπροσθέτως θα υποβάλλουν βιογραφικό σημείωμα καθώς και την αναρριχητική τους δράση των δυο τελευταίων ετών. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Δασκαλάκη Δημήτρη μέλος της Τ.Ε Αλπινισμού τηλ.6970501673

Διαδικασία επιλογής

Η Τεχνική Επιτροπή της ΕΟΟΑ αποτελούμενη από εκπαιδευτές θα αξιολογήσει τις αιτήσεις των υποψηφίων και θα καλέσει τους υποψήφιους/ες με τις καλύτερες προοπτικές, δίνοντας προτεραιότητα σε νεαρότερες ηλικίες αλλά και με στόχο την προσέλκυση το δυνατόν περισσότερων αναρριχητών/τριών πανελλαδικά.

Οι συμμετέχοντες θα αξιολογούνται κατά την διάρκεια των εξορμήσεων, αλλά και από την ενδιάμεση ορειβατική/αναρριχητική δράση και πρόοδό τους και με βάση αυτή την αξιολόγηση θα προκρίνονται για τις επόμενες εκδηλώσεις,

Οι συμμετέχοντες, πριν από κάθε συνάντηση, θα έχουν οι ίδιοι/ες ασφαλιστεί για την κάθε εκδήλωση μέσω των συλλόγων τους ή με ατομική ασφάλιση.

Για τη συμμετοχή των επιλεχθέντων στα αλπινιστικά κέντρα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η υπογραφή Υ.Δ μέσω GOV ότι είναι υγιείς, αναλαμβάνουν ατομική ευθύνη για τυχόν ατύχημα κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων και απαλλάσσουν τα υπεύθυνα στελέχη της Ε.Ο.Ο.Α και την Ε.Ο.Ο.Α από οποιαδήποτε ευθύνη.

https://eooa.gr/el/%CE%BF%CF%81%CE%B5%C ... F%89%CE%BD
Post Reply