5 χρόνια Routes.gr

Παρατηρήσεις, προτάσεις και αναφορά σφαλμάτων για το routes.gr
Post Reply
Dimitris

5 χρόνια Routes.gr

Post by Dimitris »

Το Routes.gr έχει γενέθλια. Γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, άλλαξε δυο φορές την εμφάνισή του και ελπίζει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να καταφέρει να «ενηλικιωθεί». Ευχαριστούμε όλους όσους έχουν βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή.
kayak

ΕΥΧΕΣ!

Post by kayak »

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ, (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΗΡΕΜΗ) ΚΑΙ ΤΟ "ΝΕΟ ΑΙΜΑ" ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ "ΒΡΑΖΕΙ" (DRY TOOLING, ΥΨΗΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΕ ΟΡΘΟΠΛΑΓΙΕΣ, ΝΕΑ ΠΕΔΙΑ, ΚΛΠ)! Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ROUTES.GR ΗΤΑΝ (ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΡΘΙΑ ΒΡΑΧΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 5μ ΥΨΟΣ!!!
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ-ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΕΣ-ΠΕΖΟΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΝΗΣΥΧΑ,ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE!
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΚΑΛΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Dimitris

Post by Dimitris »

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον kayak, όχι μόνο για τα καλά του λόγια αλλά κυρίως για την προσφορά του στο site, το οποίο συνεχώς τροφοδοτεί με υλικό. Τον θεωρώ έναν πολύτιμο συνεργάτη στην προσπάθεια αυτή.
giomuff

Post by giomuff »

Χρόνια πολλά λοιπόν!!!!
Να τα εκατοστήσεις Routes!!!!
OFIS

Post by OFIS »

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Planar

Post by Planar »

Το routes.gr είναι επαγγελματική δουλεία. Ένα μεγάλο μπράβο στο εμπνευστή και δημιουργό του που άνετα θα μπορούσε να πουλήσει το περιεχόμενο και τις πολυάριθμες ώρες δουλείας που έχει ρίξει για να κονομήσει (στο πνεύμα της εποχής) αλλά αντί αυτού επέλεξε να τα διαθέσει δωρεάν. Τελείως παλιομοδίτικο και 100% αξιέπαινο.
Χρόνια πολλά λοιπόν routes.gr και ένα έξτρα ευχαριστώ για τη δημιουργία και φιλοξενία του πιο ενεργού ορειβατικού forum στην Ελλάδα. Συνειδητοποιώ κάθε φορά που πάω στα βράχια ότι το forum το διαβάζει πολύ περισσότερος κόσμος από όσος γράφει
AlexHwaRang

Post by AlexHwaRang »

Τίποτα δεν έχει προωθήσει την ελληνική αναρρίχηση βουνού όσο το Routes.gr.

Ευχαριστούμε.
nioniakis

Post by nioniakis »

χρονια πολλα!!!!
giatroulis

Καλλιο αργά...

Post by giatroulis »

Κάτι ότι είχα καιρό να μπω στο site, κάτι ότι υπήρχε πρόβλημα με το log in, έστω και καθυστερημένα, θέλω να δώσω κι εγώ με τη σειρά μου τις ευχές μου στο Routes να συνεχίσει να υπάρχει και πολλά μπράβο στο Δημήτρη που του δίνει ζωή.
Μας φαίνεται πλέον δεδομένο ότι κάνουμε ένα κλικ και αμέσως έχουμε στη διάθεσή μας σκίτσα και περιγραφές από όποια διαδρομή θέλουμε, σε όποιο βουνό μας βολεύει, αλλά χωρίς το Routes δεν θα ήταν έτσι απλά τα πράγματα.
Θα συμφωνησω λοιπόν με τον Άλεξ ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ελληνική αναρρίχηση, όπως ενημέρωση, επικοινωνία, αμεσότητα, συνεργασία και εν τέλει, περισσότερη, καλώς εννοούμενη, ασφάλεια στο βουνό.

Και πάλι πολλά μπράβο Δημήτρη
angelobike

Post by angelobike »

ΔHMHTPH Χρόνια σου πολλά.
ελπίζω στη γιορτή σου να ήσουν στα βουνά.
ΑΣΣΑΡΙΩΤΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΟΔ ΑΤΤΙΚΗΣ
Dimitris

Post by Dimitris »

Σ' ευχαριστώ πολύ Άγγελε. Ναι, στη γιορτή μου ήμουν σε βουνό, αλλά όχι για αναρρίχηση. Μετά, την επόμενη μέρα, πήγα για άνοιγμα σε ένα νέο αθλητικό πεδίο, που είναι πολύ όμορφο και μόλις γίνει ενδιαφέρον για επίσκεψη θα το δημοσιεύσω. Α, όταν τελειώσει, η επίσκεψη εκεί θα είναι δωρεάν.
:wink:
zulu

Post by zulu »

Χρονια σου πολλά αν και καθυστερημένα(οχι τα χρονια )!!!
inta diaolos einai toutos!
Dimitris

Post by Dimitris »

Επίσης ξενιτεμένε Μήτσο.
Post Reply