Αναρριχητικός Οδηγός

Πληροφορίες, εντυπώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις αθλητικές διαδρομές
Post Reply
Georg_stav
Posts: 3
Joined: 09 Mar 2008 22:05
Location: Chania-Athens

Αναρριχητικός Οδηγός

Post by Georg_stav »

Καλησπέρα,

Πρέπει να ομολογίσω οτι το site είναι πολύ χρήσιμο δηλαδη αναφέρει παρα πολύ χρήσιμες οδηγίες για μετάβαση στα πεδία και καλή μεταφορά των διαδρομών με μια μικρή διαφορά στο πεδίο Βαρυμπόμης στη Πάρνηθα..
δηλαδή σε μερικές διαδρομές οι αριθμοί είναι τελείως διαφορετικοί απο αυτούς στον οδηγό του site όπως και οι δυσκολίες των διαδρομών..
βασικα θα ηθελα να ρωτήσω κιόλας αν υπαρχει κάποιος ενημερωμένος αναρριχητικός οδηγός αθλητικών πεδίων για την αθήνα διότι με το να μην πηγαίνω με κάποιον γνώστη των πεδίων και εγω να ειμαι απο Χανιά δεν είναι εύκολο να κατατοπιστώ.

Ευχαριστω εξ'αρχης
Γιωργος
So others may live
yannis-x
Posts: 26
Joined: 09 Jan 2008 12:45
Location: Athens

Post by yannis-x »

Υπάρχει μόνο ένας οδηγός για τα πεδία της Αττικής (Τιτόπουλος-Bailey) του 2004 ο οποίος δεν έχει κάποια "πρόσφατα" πεδία (Μαυροσουβάλα, Ιερά Οδός, Μαρκόπουλο κλπ.). Άλλες πληροφορίες για τα νεότερα πεδία αλλά και για πρόσθετες διαδρομές παλαιότερων θα βρεις σχεδόν σε κάθε τεύχος του ΚΟΡΦΕΣ. Μπορείς να ψάξεις σε πιο παλιά τεύχη να βρεις τα πεδία που σε ενδιαφέρουν.

Το θέμα τώρα των βαθμολογιών είναι πολύ λεπτό και για να μη βγουν "μαχαίρια" ας το αφήσουμε για άλλη στιγμή. Πάντως διαφορές του μισού βαθμού είναι λογικές (άλλοι διαχωρίζουν μία διαδρομή σε εύκολο ή σκληρό 6α π.χ.).

Στην Βαρυμπόμπη έχουμε για κάποιες διαδρομές διπλή αρίθμηση. Η παλιά 34 είναι η 20 κλπ. Περισσότερα στον οδηγό που σου είπα πιο πάνω.
Go climb yourself ρε...
yannis-x
Posts: 26
Joined: 09 Jan 2008 12:45
Location: Athens

Post by yannis-x »

Για καλύτερη ενημέρωση θα πρέπει να περιμένεις τα παιδιά απ´το site να τελειώσουν την καταπληκτική δουλειά που ξεκίνησαν.

Αλήθεια πώς πάμε;.... ;-)
Go climb yourself ρε...
Planar
Posts: 365
Joined: 30 Mar 2007 14:28
Location: Maganopigado
Contact:

Re: Αναρριχητικός Οδηγός

Post by Planar »

Georg_stav wrote: δηλαδή σε μερικές διαδρομές οι αριθμοί είναι τελείως διαφορετικοί απο αυτούς στον οδηγό του site όπως και οι δυσκολίες των διαδρομών..
Μπορείς να γινεις πιο συγεκριμένος; (για να τις διορθωσουμε)
Dimitris
Posts: 662
Joined: 17 Apr 2006 22:41
Location: Athens

Post by Dimitris »

Πρέπει να γνωρίζετε ότι ακόμη και σε πεδία που πηγαίνουμε καθημερινά (πχ Καράβι) μπορεί να κάνουμε λάθη γιατί όταν γίνεται μια καταχώρηση που απαιτεί ώρες δουλειάς πάντα κάτι ξεφεύγει. Κάθε διαφορά που εντοπίζετε πρέπει να την κοινοποιείτε (καλύτερα με e-mail) γνωρίζοντας παράλληλα ότι οι πληροφορίες που δίνετε πρέπει να είναι πάντα αρκετές για να καταλάβουμε και τι ακριβώς θέλετε να πείτε. Όσον αφορά τις βαθμολογίες των αθλητικών πεδίων, λίγο πάνω λίγο κάτω δεν παίζει ρόλο. Έχουν διαμορφωθεί συνήθως από αναρριχητές έμπειρους που τις έχουν σκαρφαλώσει πολλές φορές και όχι με την πρώτη επανάληψη, άρα σχεδόν πάντα είναι αυστηρές.
Post Reply