Για τρία γατάκια

Θέματα που δεν σχετίζονται άμεσα με την αναρρίχηση και το ορεινό περιβάλλον, αλλά μας ενδιαφέρουν
Hippo
Posts: 158
Joined: 01 Feb 2007 14:25

Για τρία γατάκια

Post by Hippo »

Σάββατο,1/11/08.Διάσημο άτομο του αναρρηχιτικού χώρου κατεβαίνει με φόρα στο επίσης διάσημο camping των Μετεώρων.Στη μέση του δρόμου είναι δυο νεαρά γατάκια και ένα μωρό και κάτι τρώνε.Το διάσημο άτομο πατάει ελαφρά το φρένο (μη φθείρουμε και τα τακάκια απο το εργαλείο) και συνεχίζει με φόρα προς τα ''ενοχλητικά'' γατάκια.Γλιτώνουν κυριολεκτικά στην τρίχα (γατότριχα για την ακρίβεια) αφού πηδήξαν σα τρελλά προς κάθε κατεύθυνση.Τη στιγμή που είμαι βέβαιος πως τα πάτησε φωνάζω ή καλύτερα γκαρίζω τελείως αυθόρμητα.Το διάσημο άτομο σταματάει παρεξηγημένο και με περίσσιο ύφος ζητάει τα ρέστα.Στην ερώτηση ''καλά δεν τα είδες τα γατιά'' απαντάει το θε'ι'κό ''αυτά δεν με είδαν να φύγουν?,σε παρακαλώ...'',και φεύγει για να παρκάρει επτά μέτρα παρακάτω.Δεν λέω,είχε ταξίδι μπροστά!
Εαν ήταν στη μέση του δρόμου ένα μικρό παιδάκι, θα είχε το διάσημο άτομο την απαίτηση να το δει και το παιδάκι?Εαν αυτό το άτομο (το διάσημο) σκαρφαλώνει και πετύχει κάπου μια φωλιά με μικρά αετόπουλα έχει την απαίτηση να το δουν και να φύγουν?Μου έρχονται κι άλλα τέτοια ερωτήματα αλλά θα κλείσω παραφράζοντας το Χαρυ-Κλυν.''ΕΓΩ σκαρφαλώνω,ΕΓΩ θέλω να περνάω καλά,ΕΓΩ έχω δίκιο,ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!!!.
Καλά σκαρφαλώματα και καλά κρασά.
Υ.Γ.Υπήρχε κι άλλος κόσμος εκεί αλλά δεν τους έκανε τίποτα εντύπωση.
OFIS
Posts: 206
Joined: 26 Apr 2006 09:44

Post by OFIS »

Ποιός είπε ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι στο χώρο μας;Το σκαρφάλωμα για πολλόυς είναι αυτοσκοπός.Η αγάπη για τη φύση και τα πλάσματά της έννοιες άγνωστες...
GeSpin
Posts: 167
Joined: 11 Feb 2008 11:57
Location: Ηράκλειο Κρητης

Post by GeSpin »

Respect!! :evil:
(ελπίζω να φαίνεται ο σαρκασμός)

ρε, το καραγκιόζη.... Ελπιζω να διαβάζει το forum!
"Αν η απάντηση είναι "κόψε το βραδυνό" τότε η ερώτηση είναι λάθος... " -- (ένας φίλος)
User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 402
Joined: 17 Apr 2006 21:35

Post by Admin »

Ότι λέτε πρέπει να έχει κάποια όρια στις εκφράσεις. Αν δεν τα γνωρίζετε και συνεχιστούν αυτές οι εκφράσεις, τα μηνύματα θα σβήνονται αυτόματα.
User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 402
Joined: 17 Apr 2006 21:35

Post by Admin »

petro.y.x φυσικά και διαγράφηκε το μήνυμά σου
OFIS
Posts: 206
Joined: 26 Apr 2006 09:44

Post by OFIS »

Το δικό μου τη γλίτωσε με μικρές...μετατροπές :lol:...
Planar
Posts: 365
Joined: 30 Mar 2007 14:28
Location: Maganopigado
Contact:

Post by Planar »

Ρε admin ενταξει χαλαρωσε λιγο. Δεν πειραζει καμια φορά να ακουγεται και μια κουβεντα παραπάνω. Στη τελικη forum αναρριχητων ειναι δεν ειναι εκκλησια. 8)
petro.y.x
Posts: 19
Joined: 03 Apr 2008 17:53
Location: on the rocks

Post by petro.y.x »

Admin wrote:petro.y.x φυσικά και διαγράφηκε το μήνυμά σου
Συγκνόμι afentiko :-) συμμορφώνομαι αμέσως!
Κάτω οι γάτες.
Ζήτω ο Καραγκιόζης. Ζήτω κι ο Χατζηαβάτης.
kitsos
Posts: 206
Joined: 12 May 2007 01:03
Location: exarceia city

Post by kitsos »

καλά κάνει o admin, μη γίνουμε σαν κάτι άλλους δικτυακούς τόπους (και ορειβατοανναριχητικούς ), όπου γίνεται το έλα να δεις με το βρισίδι που πέφτει, άλλωστε με λίγο χιούμορ ή μιλώντας είρωνικά μπορεί ο καθένας να
εκφραστεί το ίδιο αποτελεσματιικά, όταν κάτι τον ενοχλεί.

Όσο για το περιστατικό, πρόκειται για καθημερινό φαινόμενο στους ελληνικούς δρόμους, εδώ τους ανθρώπους δεν σέβονται (πεζούς και ποδηλάτες ), θα σεβαστούν τα καυμένα τα ζωντανά;;;πόσες φορές έχουμε δει όλοι νεκρά ζώα ακόμα και σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας;;τώρα αν μέσα σε αυτό το συφερτό υπάρχουν και κάποιοι που είναι αναρριχητικά celebrities, μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό, εκτός και αν θεωρείτε ότι τα αναρριχητικά celebrities ή μη είναι κάτι πολύ υπεράνω και ανώτερο ψυχικά σε σχέση με τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς και δεν δικαιολογούνται να παρουσιάζουν τέτοιου είδους κοινές, πανελλήνιες, καθημερινές και φυσικά καταδικαστέες συμπεριφορές... συμπέρασμα:η ενάσχόληση με ένα σπορ έξω από τα συνηθισμένα, δεν σε κάνει απαραίτητα και καλύτερο άνθρωπο ούτε κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τους υπόλοιπους...
teochristopoulos
Posts: 223
Joined: 09 Oct 2007 19:36
Contact:

Post by teochristopoulos »

Το πρόβλημα νομίζω πως έχει τις ρίζες του αλλού, αγαπητοί φίλοι.
Είναι γνωστό πως το κάμπινγκ των Μετεώρων, το συγκεκριμένο, και διάσημο για μερικούς, κατακλύζεται από Ευρωπαίους και ειδικότερα Βορειοευρωπαίους, με αποτέλεσμα ΚΑΙ τα γατιά να μεγαλώσουν με αυτή την νοοτροπία. Ακόμη χειρότερα, υπάρχει το γνωστό (όχι όμως και τόσο διάσημο) γεροντοφρικιό από την Γερμανία, που ασχολείται με τα γατιά του κάμπινγκ, ταΐζοντάς τα, με αποτέλεσμα τον υπερπληθυσμό εκπολιτισμένων γατιών με βορειοευρωπαϊκή συμπεριφορά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Hippo το συμβάν έγινε με νεαρό ζευγάρι και γατί-μωρό. Αυτό σημαίνει πως σε όλη τους τη ζωή τα συγκεκριμένα γατιά είχαν πάρε-δώσε με το γερμανο-γεροντο-φρικιό, που σημειωτέον ξοδεύει όλη την άνοιξη και το φθινόπωρο στο κάμπινγκ και στα Μετέωρα γενικότερα. Το καλοκαίρι επίσης η προσέλευση Ελλήνων αναρριχητών, ''διάσημων'' ή ''άσημων'' είναι ελάχιστη.Όποτε και η επαφή των γατιών με Έλληνες ήταν ελάχιστη ως μηδενική.
Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στην παρολίγον τραγωδία του περασμένου Σαββάτου. Αυτή είναι η γνώμη μου, αλλά επιπλέον προτείνω:
-να εκδιωχθούν τα γερμανο-γεροντόφρικα από τα Μετέωρα, μιας και μας ειρωνεύονται που κουβαλάμε μεγάλα Camalot στις διαδρομές που κάνουν σόλο, και μας προκαλούν συμπλέγματα κατωτερότητας.
-να σταλούν σε ειδικό σχολείο για κυκλοφοριακή αγωγή εκφυλισμένων γατιών όλα τα γατιά του κάμπινγκ.
-να μας πείτε ποίο είναι επιτέλους το ''διάσημο άτομο του αναρριχητικού χώρου'' για να το δείξουμε στα γατιά, ειδικά τώρα που την έκανε ο Gustl για την Γερμανία.

Τέλος, πραγματικά πιστεύετε πως υπάρχουν ''διάσημοι'' και ''celebrities'' στον αναρριχητικό χώρο; Μήπως υπάρχει κάποια λάθος κατανόηση και αντίληψη ή απλά ξεχάσατε να βάλετε τα εισαγωγικά ('' '') όταν γράφατε το κείμενο; Αν νομίζουμε ως ορειβατική/αναρριχητική ''κοινότητα'' (είδατε; προσέχω) πως έχουμε ΚΑΙ celebrities ανάμεσά μας, ...ε, τότε κάτι δεν πάει καλά. Καιρός να δημιουργηθεί και κουτσομπολίστικο αναρριχητικό περιοδικό...

ΥΓ. πάντως, αφού ο τύπος (δεν τον ξέρω, αλήθεια!) δεν τα πάτησε τα γατιά, γιατί το κάνουμε τόσο θέμα; Φαντάζεστε να τα πατούσε; Θα σταματούσε η αναρρίχηση στα Μετέωρα; Και θα έκλεινε το ''διάσημο'' κάμπινγκ, μιας και κανένας πολιτισμένος βορειοευρωπαίος δεν θα το επισκεπτόταν πια...; Κλαψ!
kitsos
Posts: 206
Joined: 12 May 2007 01:03
Location: exarceia city

Post by kitsos »

Τέλος, πραγματικά πιστεύετε πως υπάρχουν ''διάσημοι'' και ''celebrities'' στον αναρριχητικό χώρο; Μήπως υπάρχει κάποια λάθος κατανόηση και αντίληψη ή απλά ξεχάσατε να βάλετε τα εισαγωγικά ('' '') όταν γράφατε το κείμενο;

Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο και πρόκειται για παράλειψη, το σωστό είναι:''celebrities'' και με μπόλικα εισαγωγικά, απλώς ξεχάστηκα να τα βάλω...

Συμφωνώ απόλυτα με τις προτάσεις σου και εξακολουθώ να πιστέυω στην αναμόρφωση των γατιών. Ίσως μια ταχύρρυθμη εκπαίδευση στους δρόμους κάποιας ελληνικής μεγαλούπολης να τα έκανε να αντιδρούν πιο γρήγορα στα fast and furious (in meteora camping) ''celebrities''...(ούτε τίτλος ταινίας να ήταν)
Planar
Posts: 365
Joined: 30 Mar 2007 14:28
Location: Maganopigado
Contact:

Post by Planar »

teochristopoulos wrote:Καιρός να δημιουργηθεί και κουτσομπολίστικο αναρριχητικό περιοδικό...
Κι αλλο;
User avatar
Admin
Site Admin
Posts: 402
Joined: 17 Apr 2006 21:35

Post by Admin »

Μέσω e-mail λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα:
Επειδή ήμουν εκεί αλλά μπροστά από το αυτοκίνητο του ατόμου αυτού με τα γατάκια...
Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι: τα γατάκια με το που "ένιωσαν" το αυτοκίνητο έφυγαν, είναι γατάκια και μια μύγα τα κάνει να τρέχουν όχι μωράκια που δεν περπατάνε και ίσως το άτομο αυτό να τα πάταγε!!!!??????
Ο κύριος που αναφέρει το συμβάν και παρασέρνει και τους υπόλοιπους σε λανθασμένες εντυπώσεις ήταν πίσω από το αυτοκίνητο και τα είδε λίγο διαφορετικά. Μπράβο του για την ευαισθησία του στα ζώα αλλά για την ευαισθησία του στους ανθρώπους...
Το άτομο αυτό απάντησε "αυτά με είδαν?" γιατί κάποιος άρχισε να του φωνάζει χωρίς λόγο.
Ναι ήμασταν και άλλοι γύρω και δεν μιλήσαμε γιατί δεν έγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Κανένας αναρριχητής δεν θα έτρεχε καταπάνω σε κανένα ζώο για κανένα λόγο.
Ο αποστολέας του μηνύματος, που δεν είναι εγγεγραμμένος χρήστης του forum, δεν θέλει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του, τα οποία όμως (όνομα, επώνυμο και e-mail) είναι γνωστά στον admin του forum.
Hippo
Posts: 158
Joined: 01 Feb 2007 14:25

Post by Hippo »

Από την περιγραφή σου άγνωστε φιλε/η προκύπτει οτι ο οδηγός του αυτοκινήτου θεωρούσε δεδομένο οτι τα γατιά θα το ''νοιώσουν'' όπως λες και θα κάνουν στο τσακ στην άκρη.Έχε υπόψιν σου οτι δεν ήμουν πίσω αλλά δίπλα και το ξαναλέω οτι γλιτώσαν στον πόντο χωρίς ίχνος υπερβολής.Αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο ,οτι αν δεν το ''ένοιωθαν'' έγκαιρα και δεν ήταν τόσο γρήγορα (και τυχερά) κάτι θα είχε γίνει.Είναι το ίδιο με τα περιστέρια στην πόλη που όλοι λένε ''ε,θα φύγει'' και δεν κόβουν ποτέ αλλά κατα ένα παράξενο τρόπο οι δρόμοι είναι γεμάτοι λιώμα περιστέρια.Και επειδή κάτι λες για τις ευαισθησίες μου αλλά δεν το ολοκληρώνεις,να σε βοηθήσω εγώ.Για τέτοιους λοιπόν ανθρώπους όχι δεν έχω καμιά απολύτως ευαισθησία και μου είναι παντελώς αδιάφοροι,για τους υπολοίπους άσε να το κρίνουν αυτοί που με ξέρουν καλύτερα.
Υ.Γ.1 Αφού δεν έγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! όπως λες γιατί αυτή η ανωνυμία και μιλάμε δια αντιπροσώπου?
Υ.Γ.2 Αυτό το ''κανένας αναρριχητής δεν θα έτρεχε καταπάνω σε κανένα ζώο για κανένα λόγο'' απο που προκύπτει? Θα μπορούσαμε αντίστοιχα να πούμε "κανένας παραπεντίστας (ή ποδοσφαιριστής,τενίστας κτλ.) δεν θα έτρεχε καταπάνω σε κανένα ζώο"?
GeSpin
Posts: 167
Joined: 11 Feb 2008 11:57
Location: Ηράκλειο Κρητης

Post by GeSpin »

συνεχίζοντας στο ίδιο κλίμα θα συμφωνήσω με τους teo και kitso και θα προτείνω επίσης στο κύκλο των τα ταχύρυθμων μαθήματων στα γατάκια να συμπεριληφθούν ειδικά σεμινάρια δίπλα σε απλές ελληνίδες "κεραμιδόγατες" ώστε σε σύντομο διάστημα τα νωχελικά "ευρογατάκια" να μεταμορφωθούν σε γνήσιες ελληνικές "Γάτες" με τη σπιρτάδα που πρέπει να τις χαρακτηρίζει (αν και ο έλληνας είναι πάντα πιο γάτος και τη σκίζει τη γάτα) !

πέρα απο τη πλάκα, χωρίς να ξέρω ποιός ήταν ο 'κατηγορούμενος', με τι όχημα και ταχύτητα κινούνταν, το να κατεβαίνεις με αυτοκίνητο μέσα σε camping με ταχύτητα μεγαλύτερη των 5 χλμ, μόνο κινδύνους μπορεί να εγκυμονεί (όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται) για τους γύρω...

... αλλά κυρίως για το όχημά του!
Φαντάζεστε να έπεφτε κανένα κακομαθημένο γερμανόπουλο, απο αυτά που γυρνάνε μέσα στα "αυτοκινούμενα" με τους χαραμοφάηδες γονείς τους την Ευρώπη, με το ποδηλατάκι του πάνω στο αυτοκίνητο του "celeb" ? δεν θέλω να φανταστώ το μέγεθος των ζημιών που θα προξενούσε στις λαμαρίνες...

admin, κάνε όσο edit θέλεις! δε παρεξηγώ! (αλλά κι εγώ συμμορφώθηκα και δε ξανάγραψα "ΡΕ" στο post) :lol:
"Αν η απάντηση είναι "κόψε το βραδυνό" τότε η ερώτηση είναι λάθος... " -- (ένας φίλος)
teochristopoulos
Posts: 223
Joined: 09 Oct 2007 19:36
Contact:

Post by teochristopoulos »

Κυρίως για τον ''διάσημο'' αναρριχητή γατοκτόνο, αλλά και τους λοιπούς τεμπέληδες φορουμάκηδες:
http://www.funzac.com/play/Kill-a-Cat.html
το καλό ''εργαλείο'' είναι πάνω αριστερά, με σχήμα τη ρόδα...

Όσοι το βαρεθείτε παίζει και αυτό:
http://www.weebls-stuff.com/games/Cat+Death+Auto
Αυτό είναι πιο action... και προσομοιάζει το ''διάσημο'' κάμπινγκ λίγο καλύτερα.

Καλή προπόνηση!
dpapa
Posts: 52
Joined: 01 Jan 2008 13:45

Post by dpapa »

μπραβο ρε τεό, τωρα που δεν σκαρφαλωνουμε το απογευμα βρηκαμε τι θα κανουμε!!!!
παω για χαι σκορ...
voutiros
Posts: 368
Joined: 19 Apr 2006 16:40

Post by voutiros »

Υπάρχουν γενικά δυο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που αγαπούν τις γάτες και αυτοί που μισούν τις γάτες (συχνά και αυτούς που τις αγαπούν).
Το ομολογώ!
Εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία και δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ την αδυναμία μου: ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ και πραγματικά θα ήθελα να μην υπήρχαν καθόλου(!!!).
Μην φρικάρετε, πια δεν τις πειράζω (κάποτε το έκανα xεχεχε...) και αφού δεν μπορώ να τις εξαφανίσω έχω πια συμφιλιωθεί με την ύπαρξή τους έπειτα από μακρόχρονη και πολυέξοδη ψυχανάλυση.
Αποδοχή και ανεκτικότητα δεν είναι το μοτό της εποχής; Έτσι λοιπόν και εγώ συγχρονίζομαι και παίρνω που και που κανά χάπι πριν φουντώσει το άγριο ένστικτο που με κατατρέχει με αυτό το άθλιο και μοχθηρό ζωντανό...
Το ίδιο μου φαίνεται ότι χρειάζεστε και εσείς αγανακτισμένοι...
Αυτό που δεν χρειάζεται είναι να εξισώνουμε τις γάτες με τα υπόλοιπα ζώα... Όχι δεν είναι το ίδιο!
Και όχι δεν είμουν εγώ που παραλίγο να τις πατήσει. Εγώ δεν κάνω τέτοια λάθη!

WU KILL CATS
Planar
Posts: 365
Joined: 30 Mar 2007 14:28
Location: Maganopigado
Contact:

Post by Planar »

voutiros wrote:Υπάρχουν γενικά δυο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που αγαπούν τις γάτες και αυτοί που μισούν τις γάτες (συχνά και αυτούς που τις αγαπούν).
Wu για σένα αφιερωμένα!

Robert E. Howard
http://en.wikisource.org/wiki/The_Beast_from_the_Abyss

¨H. P. Lovecraft
http://terror.snm-hgkz.ch/lovecraft/html/catsdogs.htm
Planar
Posts: 365
Joined: 30 Mar 2007 14:28
Location: Maganopigado
Contact:

Post by Planar »

teochristopoulos wrote:Καιρός να δημιουργηθεί και κουτσομπολίστικο αναρριχητικό περιοδικό...
Image
Last edited by Planar on 07 Nov 2008 12:58, edited 1 time in total.
Post Reply