Μέσου Επιπέδου 2009.
Μέσου Επιπέδου 2009.
Έχω ακούσει ότι διοργανώνει μια σχολή ο Ε.Ο.Σ. Αθήνας και μια ο Σ.Ε.Ο. Αθηνών.Υπάρχει και άλλος σύλλογος που να οργανώνει Μέσου το 2009;Το χειμερινό κομμάτι είναι όντως,ανεξάρτητο από το αναρριχητικό;(παίζει την άνοιξη να βρίσκομαι εκτός Ελλάδος).
-
Michael Fountoulakis
-
giatroulis
-
AlexHwaRang
Μέσου επιπέδου θα διοργανωθεί και από τον ΕΟΣ Αχαρνών και εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που αναφέρονται στο νέο εκπαιδευτικό κανονισμό της ΕΟΟΑ.
http://www.eosacharnon.gr/
http://www.eosacharnon.gr/
-
giatroulis
Σχολή Ορειβασία Μέσου Επιπέδου 2009 - Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής
Ορίστηκε το πρόγραμμα και το κόστος για τη Σχολή Μέσου Επιπέδου 2009 του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την "κεντρική στήλη" του site www.eposfilis.gr.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την "κεντρική στήλη" του site www.eposfilis.gr.
"Κρυφή μου ελπίδα στα βουνά καλημερίζω την ηχώ σου"
Aνδρέας Εμπειρίκος
Aνδρέας Εμπειρίκος
-
giatroulis
Φίλε Όφις,
παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με το σέρβερ και λόγω των ημερών έχει καθυστερήσει η αποκατάσταση.
Για όποιον ενδιαφέρεται για τη Σχολή Χειμερινου Μέσου Επιπέδου του ΕΠΟΣ Φυλής, μπορεί να τηλεφωνήσει στο 6945753363.
Η συνάντηση γνωριμίας θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου, στις 19.30 την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου.
παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με το σέρβερ και λόγω των ημερών έχει καθυστερήσει η αποκατάσταση.
Για όποιον ενδιαφέρεται για τη Σχολή Χειμερινου Μέσου Επιπέδου του ΕΠΟΣ Φυλής, μπορεί να τηλεφωνήσει στο 6945753363.
Η συνάντηση γνωριμίας θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου, στις 19.30 την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου.
"Κρυφή μου ελπίδα στα βουνά καλημερίζω την ηχώ σου"
Aνδρέας Εμπειρίκος
Aνδρέας Εμπειρίκος