All weather and all around...

Πληροφορίες, εντυπώσεις και παρατηρήσεις σχετικά με τις διαδρομές βουνού
Post Reply
little_chris

All weather and all around...

Post by little_chris »

τα λάστιχα πήραν φωτιά...τα δάχτυλα να μουδιάζουν...οι χτύποι να ανεβαίνουν και το τρίδυμο ΚουΜουΤσου ξαναχτυπά!!!μετά από χειμερινή ανάβαση στο γκίγκιλο την προηγούμενη βδομάδα όπου συνάντησαν εξαιρετικές αλπικές συνθήκες παρέα με ντόπιο γκιγκιλόσκυλο να δείχνει το δρόμο, επέστρεψαν σήμερα από την γκιώνα όπου πραγματοποίησαν μια αλπική κούρσα σε μια επιβλητική κόψη...

η τριλογία θα τελείωσει με την αρχή του νέου έτους... η συμμορία χτυπά πάντα μετά από sex drugs and rock and roll!!!

φωτογραφίες θα ποσταριστούν άμεσα..

KOU.MOU.TSOU.
Hippo

Post by Hippo »

Γενικός Γραμματέας Τρίδυμου ΚουΜουΤσου,ώρα 6η πρωινή,αναφορά:μετά από διασταύρωση των παραπάνω πληροφοριών σε διάφορα μπαρ της Αθήνας επιβεβαιώνω το αληθές,ότι το τρίδυμο ''έστειλε'' ανεπανάληπτη διαδρομή στην Γκιώνα με άψογες συνθήκες!!! Αποδεικτικές φωτο αύριο καθότι ακόμη τραβάνε με φιλμ...
Mallias

Post by Mallias »

Προς αποφυγη παρεξηγησεων η ομαδα ΚουΜουΤσου εγραψε "...από την γκιώνα όπου πραγματοποίησαν μια αλπική κούρσα σε μια επιβλητική κόψη..." οχι "...ανεπανάληπτη διαδρομή στην Γκιώνα..."
Μου φαινεται η μπυριτσα που ειπιαμε με το Γ.Γ. το πηραξε λιγο περισσοτερο απτο αναμενομενο!!!!
Hippo

Post by Hippo »

Εγώ φταίω που προσπαθώ να σας κάνω διάσημους.Ε,ναι λοιπόν μια κοψούλα 4ου ήταν και παει και με παντόφλες!
Mallias

Post by Mallias »

Γενικέ μας γραμματέα εμείς δεν είπαμε οτι κάναμε κάτι δύσκολο που να απαιτεί και παντόφλες...για αυτό και στο παρακάτω λινκ τα πόδια δε τα πατάει πουθενά...

http://www.vitalblue-massage.gr/PC300124.AVI
little_chris

Post by little_chris »

Καλώς ή κακός τα βουνα αυτή την περίοδο είναι πολύ ξερά..πιο βόρεια τα πράγματα ίσως να είναι καλύτερα. Το θέμα είναι πως ακόμη και έτσι δε σημαίνει πως θα πρέπει να μείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, on line στο freemeteo περιμένοντας τον κατάλληλο καιρό και συνθήκες. Τα βουνά είναι εκεί και μας περιμένουν με χιόνια ή χωρίς, ό,τι θέλει το βουνό να μας δώσει θα το εισπράξουμε και φεύγοντας θα το κοιτάξουμε στα κλεύτικα, θα δώσουμε ραντεβού για αργότερα και τότε θα μας ανταμοιψει όπως αυτό θέλει..

σημασία έχει οτι με τα φιλαράκια Μου, Κου και το ντόπιο γκιγκιλόσκυλο κάναμε τις σκέψεις μας πραγματικότητα κάτω από αντίξοες συνθήκες (δεν εννοώ καιρικές!) και γούσταρα πάρα πολύ γι αυτό.

Καλή χρονιά!!

όπως είχε πεί και ένα φιλαράκι..."εμείς δημιουργούμε τις συνθήκες, αμα είναι να πας, θα πας"
GeSpin

Post by GeSpin »

Καλή Χρονιά!

καλά όλα αυτά ρε παιδία, φωτογραφίες πότε θα δούμε, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ???? :D

Χρηστάκη, πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος κι ακόμα να ανεβάσεις τις φωτό!!!!
:D :D :D
"Αν η απάντηση είναι "κόψε το βραδυνό" τότε η ερώτηση είναι λάθος... " -- (ένας φίλος)
little_chris

Post by little_chris »

Γιώργο επειδή είμαστε και πολύ μερακλήδες οχι μόνο τραβάμε με φιλμ αλλά εκτυπώνουμε και τις φωτογραφίες σε οικιακό σκοτεινό θάλαμο..!!
...ασε που μεχρι να ποσταριστούν οι φωτόγραφίες μπορεί να έχει ολοκληρωθεί και η τριλογία αναβάσεων του τριδύμου ΚουΜουΤσου!

Υπομονή.. :D :D
little_chris

Post by little_chris »

Όλα ξεκίνησαν προπαραμονή Χριστουγέννων κάπου μέσα στην πόλη των Χανίων..ήταν δύσκολη ώρα (όπως λέει και ο Μου), ώρα για ύπνο, εκείνη τη στιγμή η ομάδα έδεσε..το τρίδυμο βρέθηκε για πρώτη φορά μαζί.Λίγες ώρες αργότερα είμασταν στην κορυφή του γκιγκίλου και φωνάζαμε το σύνθημα "ΚουΜουΤσου"!!!
Ήταν η αρχή μιας τριλογίας αναβάσεων οι οποίες αλοκληρώθηκαν λίγες μέρες πριν με τον καλύτερο τρόπο..αναβάσεων λίγο διαφορετικών με κύριο στόχο τη διασκέδαση, τη τρέλα και όχι απαραίτητα την κορυφή!

Το τρίδυμο κρατάει τις υποσχέσεις του..λίγες απ' τις photo εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=M3uw19mpcqc

Κου.Μου.Τσου.

Υ.Γ.:η τριλογία τελείωσε..οι αναβάσεις συνεχίζονται..το τρίδυμο προπονείται μέρα νύχτα και ετοιμάζεται για επικά πράγματα!!
OFIS

Post by OFIS »

:D :lol: :D
voutiros

σηκώνω μοικάνα

Post by voutiros »

Καλή δουλειά το τρίδυμο δεν λέω, αλλά εγώ προτιμώ το βιντεάκι που βγαίνει στα σχετικά του Youtube: "papades punk" με το σουξέ "Ασε με μάνα σηκώνω μοικάνα..."

WU
Post Reply