Αναριχιτικο παρκο
-
teochristopoulos
Αποκλειστική φωτό του Κομάντο εν ώρα δράσης!!!

Ρε συ φίλε Κομάντο, μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο?
Re: Αποκλειστική φωτό του Κομάντο εν ώρα δράσης!!!
τοσο κενο εχει δεξια..βαλε και λιγο παγοο ρεεteochristopoulos wrote:
Ρε συ φίλε Κομάντο, μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο?
τζαμπα οι παγοβιδες;
τρια πουλακια καθονταν..
-
teochristopoulos
-
Michael Fountoulakis
-
teochristopoulos
Καλησπέρα σε όλους.
Έτυχε σήμερα και γνώρισα τον κομάντο κατά τύχη. Δεν ειναι κακό παιδί, είναι λίγο άσχετος με τα τεχνικά θέματα και τα θέματα ηθικής που θίγει, αλλά παίρνει απο λόγια. Του εξήγησα πως έχουν τα πράγματα στο χώρο μας και φάνηκε ότι καταλαβαίνει. Ενθουσιάστηκε με τα πιολέ και τα κραμπόν και ζήτησε που μπορεί να κάνει τέτοιο πράγμα - του είπα στο Μαρκόπουλο, όχι εδώ πάνω. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι η δύναμη του, είναι πραγματικός σκύλος και φάνηκε ότι τα παίρνει, έμαθε αμέσως να κάνει επικεφαλής.
Νομίζω οτι δίκαια του τη πέσατε όλοι αλλά κάπως πρέπει να τον βοηθήσουμε, ξαναλέω δεν ειναι κακό παιδί.
Περισσότερα όταν θα έχω χρόνο γιατί πνίγομαι ´τωρα, αν και νομίζω οτι κάτι θα γράψει ώποσ μοθ ιπαι.
ΧΜ
Έτυχε σήμερα και γνώρισα τον κομάντο κατά τύχη. Δεν ειναι κακό παιδί, είναι λίγο άσχετος με τα τεχνικά θέματα και τα θέματα ηθικής που θίγει, αλλά παίρνει απο λόγια. Του εξήγησα πως έχουν τα πράγματα στο χώρο μας και φάνηκε ότι καταλαβαίνει. Ενθουσιάστηκε με τα πιολέ και τα κραμπόν και ζήτησε που μπορεί να κάνει τέτοιο πράγμα - του είπα στο Μαρκόπουλο, όχι εδώ πάνω. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι η δύναμη του, είναι πραγματικός σκύλος και φάνηκε ότι τα παίρνει, έμαθε αμέσως να κάνει επικεφαλής.
Νομίζω οτι δίκαια του τη πέσατε όλοι αλλά κάπως πρέπει να τον βοηθήσουμε, ξαναλέω δεν ειναι κακό παιδί.
Περισσότερα όταν θα έχω χρόνο γιατί πνίγομαι ´τωρα, αν και νομίζω οτι κάτι θα γράψει ώποσ μοθ ιπαι.
ΧΜ
Όσα λέει ο chrisbel αληθεύουν...Δυστυχώς διαψεύστηκα..δεν είναι ο zulu...
υπάρχει ο commando και όντως δεν είναι κακός,απλά άσχετος...παρόλα αυτά είναι τούμπανος και σε λίγο καιρό ούτε που θα τον φτάνουν μερικοί... πήγαμε σήμερα χασιά για dry tooling με kitso και ο commando ήταν εκεί με ένα φιλαράκι του..δεν αποκαλύπτω το όνομά του..θα το πει αυτός όταν θέλει...´
ααα και στη χασιά έχει εξαντληθεί το θέμα...στο μαρκόπουλο όντως είναι καλό το πεδίο για DT....
κι όσο για το σχοινί που λέτε......Αγγελίες....
υπάρχει ο commando και όντως δεν είναι κακός,απλά άσχετος...παρόλα αυτά είναι τούμπανος και σε λίγο καιρό ούτε που θα τον φτάνουν μερικοί... πήγαμε σήμερα χασιά για dry tooling με kitso και ο commando ήταν εκεί με ένα φιλαράκι του..δεν αποκαλύπτω το όνομά του..θα το πει αυτός όταν θέλει...´
ααα και στη χασιά έχει εξαντληθεί το θέμα...στο μαρκόπουλο όντως είναι καλό το πεδίο για DT....
κι όσο για το σχοινί που λέτε......Αγγελίες....
when desire dies,fear is born...
Όντως πολύ τούμπανο ο Commando, φαίνεται πως στις ειδικές δυνάμεις τους εκπαιδεύουν πολύ καλά...
Μου είπε ότι τελικά θα πάρει σχοινί τεντόνι από εκεί που πήρε τις λάβες τις εμετόλιους, οπότε θα έλεγα να του κάνεις δώρο κανά πιολέ φίλε mike (κανά monster που είναι και φτηνό, το είδε και του άρεσε, δεν ξέρω γιατί, μπορεί να είχαν και στις ειδικές δυνάμεις τέτοια, φαίνονται πολύ ψαρωτικά), τι λές;
το ώνωμα αφεινο να το απωκαλοιψυ ο οιδειως
Μου είπε ότι τελικά θα πάρει σχοινί τεντόνι από εκεί που πήρε τις λάβες τις εμετόλιους, οπότε θα έλεγα να του κάνεις δώρο κανά πιολέ φίλε mike (κανά monster που είναι και φτηνό, το είδε και του άρεσε, δεν ξέρω γιατί, μπορεί να είχαν και στις ειδικές δυνάμεις τέτοια, φαίνονται πολύ ψαρωτικά), τι λές;
το ώνωμα αφεινο να το απωκαλοιψυ ο οιδειως
-
Michael Fountoulakis
Συνάδελφοι αφου μελέτησα το ψυχολογικό προφίλ του Commando(τρόπος γραφής=επιτιδευμένη άγνοια θέματος και παρουσίασης,σκέψης=καλαμπουρτζής αλλα και συγκροτημένη σκέψη) κατέληξα στο συμπέρασμα οτι ταιριάζει αρκετά με τον .....(δεν θα το πώ σήμερα,του έχω βάλει φάκα και περιμένω) αλλα θα σας προιδεάσω : προκειται για εκπαιδευτή ορειβασίας γνωστότατο !!!!
τα πάντα ρεί
-
teochristopoulos
-
Michael Fountoulakis
-
teochristopoulos
-
teochristopoulos
Μήπως έχουν γράψει κανένα βιβλίο μαζί?Dimitris wrote:... αλλά Commando και DETHPALEUW δεν φαίνονται να "δένουν" πολύ μεταξύ τους;...
Τέλοσπάντων! Έχω τρελαθεί από τη περιέργεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ!!! Καταλαβαίνετε? Τα νεύρα μου...
Ε, ναι λοιπόν δίνω ένα ζευγάρι κραμπόν Μ10 καινούρια, αν αποκαλυφθεί ο Κομμάντο!
Ωχ! Ναι αλλά... Πριν είπα πως εγώ είμαι ο Κομμάντο... Περίπτωση σχιζοειδούς προσωπικότητος, που θα έλεγε και ο γιατρός μου... Για ένα σχοινί... Και έχω 3 (σχοινιά...). Δεν τη παλεύω! Δεν τη παλεύω! Σου μιλάω ρε μαλάκα ΔΕΝΤΗΠΑΛΕΥΩ, ΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ!!!