Epeigon.....
Pros olous tous vraxologous!!!!!
Paidia kserrei kaneis vraxia gia Skarfalwma, Boulder, genika vraxia gia paixnidi sti Mutilini????
Egw eimai strato sto Mantamado kai epeidi tha eimai gia kairo prepei na vrw kana vraxo.
Oles oi plirofories dektes
Anarrixisi sti Mutilini
Re: Anarrixisi sti Mutilini
ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ...ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΥΡΟ....?(ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟ...)ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΕΝΑΡΗ ΜΗΝΑ, ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ 4-5 ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!! ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΝΑΣ ΜΕ ΥΨΟΣ 2,02 ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ 160 ΚΙΛΑ...???ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΒΡΑΧΙΑ...ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΓΕΡΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΥΠΕΘ(ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ), ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΡΑΧΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΡΕΛΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΒΑΡΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΟΠΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....)ΜΟΝΟ ΡΕΛΕ ΟΜΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ,ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ TOP ROPE, TO RAPPEL TOY RAMBO, ΤΟΥ ΚΟΜΑΝΤΟ,ΚΤΛ.... ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ Ή ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΘΡΙΛΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΛΙΚΑ ΙΣΩΣ, ΣΤΗΝ ΕΟΔ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ GOODYS, ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.). ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΑΧΙΑ ΓΙΑ BOULDER(ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΟΜΩΣ), ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ GIATROULIS (ΕΙΔΑ ΟΤΙ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ, ΤΩΡΑ Ο Ε.Σ ΜΟΙΡΑΖΕΙ GRIVEL MONSTER, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ...)ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑΝΑΙΟΥΣ(KARAVAN MEN),ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!
Μαλλιά, σου προτείνω για σκαρφάλωμα τη δυτική Λέσβο. Εκεί, στο σεληνιακό - ηφαιστειακό τοπίο, θα βρεις αυτό που ψάχνεις: βράχο που τρίβεται στα χέρια σου μόλις τον ακουμπήσεις.
Χωρίς πλάκα τώρα, το μόνο μέρος του νησιού που έχω δει να υπάρχει κάπως συμπαγής ασβεστόλιθος είναι η κορυφή (σχεδόν κώνος) του ψηλότερου βουνού, του Ολύμπου. Βέβαια η κορυφή αυτή έχει ισοπεδωθεί από τους "κεραιάδες", αλλά και μόνο η ανάβαση εκεί, με αυτοκίνητο ή από μονοπάτι, αξίζει τον κόπο για το τοπίο. Ειδικά ανεβαίνοντας με αυτοκίνητο προς την κορυφή θα δεις, όταν βγεις από τα δέντρα, έναν όχι εξαιρετικού ενδιαφέροντος τοίχο στα αριστερά. Πάρε καμιά σειρά καρύδια και κανένα βουνίσιο Μυτιληνιό και άνοιξε μια - δυο γραμμές να μας στείλεις.
Χωρίς πλάκα τώρα, το μόνο μέρος του νησιού που έχω δει να υπάρχει κάπως συμπαγής ασβεστόλιθος είναι η κορυφή (σχεδόν κώνος) του ψηλότερου βουνού, του Ολύμπου. Βέβαια η κορυφή αυτή έχει ισοπεδωθεί από τους "κεραιάδες", αλλά και μόνο η ανάβαση εκεί, με αυτοκίνητο ή από μονοπάτι, αξίζει τον κόπο για το τοπίο. Ειδικά ανεβαίνοντας με αυτοκίνητο προς την κορυφή θα δεις, όταν βγεις από τα δέντρα, έναν όχι εξαιρετικού ενδιαφέροντος τοίχο στα αριστερά. Πάρε καμιά σειρά καρύδια και κανένα βουνίσιο Μυτιληνιό και άνοιξε μια - δυο γραμμές να μας στείλεις.
THANKS!!!!
File Kitso katarxin i amesi apantisi sou me xaropoihse kai aurio pou exw apo nwris eksodo tha paw mutilini na dw ti paizei me tin EOD. Oso gia to MantaBlack apo ton augousto alakse dioikiti kai einai MantaWhite oso de fantazesai......... Pantws oloi lene giauto to Thirio.
Na sai kala kala skarfalwmata kai se sena Egw exw edw ta pappoutsakia kai pisteuw me tis plirofories sou tha vrw kapoia akri
Na sai kala kala skarfalwmata kai se sena Egw exw edw ta pappoutsakia kai pisteuw me tis plirofories sou tha vrw kapoia akri
Re: Giatre...
MALLIA, TI EGINE? VRIKES TIPOTA?DEN FANTAZOMAI NA PIZEIS STO EXOTIKO MANTAWHITE...
Kati kati tha kanoume...
...Edw plakwsan kati vroxes parola auto ekana mia kalh gura apo Mantamado - AgiaParaskeui - Agiaso - Mutilini - Mantamado kai eida kapoia vraxia oxi bebaia kati fovero alla nomizw oti kati tha kanoume.
Twra elpizw na exw eksodo to Sabbato 'h th Kuriakh gia na paw na dw kalytera, kai na ta PIASW!!!!.
Ennoite oti opoios exei alles plirofories stelnei...
Thanks
Twra elpizw na exw eksodo to Sabbato 'h th Kuriakh gia na paw na dw kalytera, kai na ta PIASW!!!!.
Ennoite oti opoios exei alles plirofories stelnei...
Thanks
Γεια σου ρε Μαλλιά, όλο βόλτα τη βγάζεις μου φαίνεται, σε στείλαμε να φυλάς τα σύνορα και εσύ ψάχνεις βράχια να κρεμαστείς...
Λοιπόν από τη δική μου αναζήτηση στην περιοχή είχα βρει σε μια παραλία στη Νότια πλευρά του νησιού κάτι βράχια που είχαν κάποιο ενδιαφέρον. Το όνομα της παραλίας, αν δεν με απατά η ριμάδα η μνήμη μου, είναι Τάρτη και θα τη βρεις αν συνεχίσεις το δρόμο μετά το Πέραμα, κάποια στιγμή θα μπεις σε κάτι χωματόδρομους στους οποίους θα σε κατευθύνουν οι ταμπέλες γιατί μπερδεύεται λίγο η κατάσταση (για περισσότερες πληροφορίες ψάξε κάνα χάρτη). Για λίγο παιχνίδι μπορείς να δοκιμάσεις και σε ένα λατομείο που βρίσκεται μετά το χωριό Κάτω Τρίτος.
Καλή δύναμη Μαλλιά και πάρε καμιά άδεια βρε αγόρι μου να σε δούμε λίγο, έχουμε ανησυχήσει...
Λοιπόν από τη δική μου αναζήτηση στην περιοχή είχα βρει σε μια παραλία στη Νότια πλευρά του νησιού κάτι βράχια που είχαν κάποιο ενδιαφέρον. Το όνομα της παραλίας, αν δεν με απατά η ριμάδα η μνήμη μου, είναι Τάρτη και θα τη βρεις αν συνεχίσεις το δρόμο μετά το Πέραμα, κάποια στιγμή θα μπεις σε κάτι χωματόδρομους στους οποίους θα σε κατευθύνουν οι ταμπέλες γιατί μπερδεύεται λίγο η κατάσταση (για περισσότερες πληροφορίες ψάξε κάνα χάρτη). Για λίγο παιχνίδι μπορείς να δοκιμάσεις και σε ένα λατομείο που βρίσκεται μετά το χωριό Κάτω Τρίτος.
Καλή δύναμη Μαλλιά και πάρε καμιά άδεια βρε αγόρι μου να σε δούμε λίγο, έχουμε ανησυχήσει...