ΚΟΣΤΟΣ ΣΧΟΛΩΝ

Ερωτήσεις, απαντήσεις και τοποθετήσεις για την ορειβατική εκπαίδευση
OFIS

Post by OFIS »

nioniakis wrote: ------τωρα δεν με ξεπλενει...τιποτα--------- :roll:
Σώώπαα....
nioniakis

Post by nioniakis »

Αφου μου αναγνωριζεις το αναφαιρετο δικαιωμα να κρινω και να λεω την γνωμμη μου,θα ηθελα να πω οτι οξυμωρο ειναι να υπηρχε ο κλαουδατος προεδρος συλλογου(μαλλον γιατι αυτος ασχοληθηκε,εννω οι αλλοι κοιταζαν..),ο θεωδοροπουλος να συννεργαζεται με μαγαζια,δημους κ.λ.π,και παραλληλα να ειναι σε συλλογο(μεχρι το λαιμο,αφου αυτος ασχοληθηκε ενω οι αλλοι το παιζανε ιδεολογοι),.ο αλλιγιαννης που ιδρυσε συλλογο για να παρει επιδοτηση(και αυτος εκανε κατι για τους θεσμους.),ο τρομπακας που εχει δουλεια στις πλατες εθελοντων(και αυτος απο τους λιγοστους που κανουν πραγματα ειναι,και προθυμος προφανως να συνεργαστει με τους "επαγγελματιες"που την μυριστικαν-για 'σενα λεω )Αυτα εχω αντιληφθει και μαλλον και εσυ τα εχεις ..αντιληφθει και ολοι τα εχουμε αντιληφθει. το μπαχαλο που επικρατει ,[με την υποστηριξη των επαγγελματιων,και την ανοχη των ερασιτεχνων(που θελεις να ειναι "φιλοι σου")],εμενα δεν μου αρεσει. ολοι εχετε το δικαιωμα να τα κανετε αυτα και αλλα πολλα,αλλα και εγω τι να κανω που δεν θελω να ΣΥΜΕΤΕΧΩ σε κατι που δεν μου αρεσει(για αυτο ακριβως το λογο δεν ΣΙΩΠΩ) αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανω αυτα που πιστευω οτι βοηθανε (αυτο δε κανεις και εσυ που με κρινεις;).
petro.y.x

Post by petro.y.x »

Τα επιχειρήματα του Νιονιάκη είναι πολύ γερά.

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που χτίζεται το τείχος τη μη συμμετοχής των πιο ενεργών ατόμων. Εκεί στεγάζεται κι η μικροδιαφθορά στους ορειβατικούς συλλόγους.

Όποιος θέλει πράγματι κάτι να αλλάξει, δεν αρκεί απλώς 'να κάνει κάτι', όπως του λέτε παραπάνω, πρέπει μαζί να παίρνεις και θέση, ιδίως όταν είναι να
πληγώσεις και κανέναν κολλητό σου - για λίγο.

Η συμμετοχή τώρα που ζητάτε από το nioniaki, και κάθε ενεργό κατά τα άλλα άτομο είναι λίγο μπαρούφα.
Η συμμετοχή στα όργανα είναι που κάνει τη διαφορά και αυτή όταν συνδέεται και με οικονομικά και άλλα δικαιώματα δεν τη δίνει κανείς.
Δουλειά και χαμαλίκι θέλετε μόνο να κάνει, όχι να συμμετέχει για να κάνει προτάσεις και να τις υλοποιούν οι άλλοι οι πιο έμπειροι σε αυτά.
Δεν είδα κανέναν προχώ και μοντέρνο σύλλογο να αλλάξει το καταστατικό του σε τέτοια θέματα.
Δε με πειράζουν οι ορειβατικοί με τα αεικίνητα γεροντάκια, παρότι δε μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους, με πειράζουν τα ΔΣ τους που είναι φυτεμένα και με τριαντάρηδες ενίοτε.
Με πειράζει άγρια που οι μισοί ορειβατικοί της ΕΟΟΑ υπάρχουν μόνο στα χαρτιά, χωρίς ενεργή δράση αλλά συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου στην ομοσπονδία. Και όλοι γνωρίζουν, και κανένας ενεργός ορειβατικός δεν έκανε ποτέ ένσταση ή έστω ένα απλό γραπτό ερώτημα
όπως έχει δικαίωμα να κάνει.

Δε γίνονται με ισορροπίες οι ανατροπές, ούτε οι συμμετοχές 'ότι ναναι' εξασφαλίζουν ανατροπές.

Δ.
voutiros

Post by voutiros »

Η συμετοχή και η δημοκρατία είναι αλήθεια ότι βρίσκονται σε μόνιμη κρίση εδώ στην Ελλάδα μας. Επίσης είναι αλήθεια και αυτό που είχε πει κάποτε ο συγχωρεμένος (ή όχι) Χατζηδάκης "τα καλύτερα πράγματα στην Ελλάδα γίνονται από παρέες". Οι θεσμοί απλά ακολουθούν...
Και αυτή η παρέα μας εδώ, όλο και κάτι έχει να προσφέρει, ας μη την υποτιμούμε λοιπόν. Και αν κάποια λόγια ακούγονται του καφενείου Χασσσσσι -ωτες φίλοι συμπαθάτε, μην αποπαίρνετε. Άλλωστε από κάτι καφενεία του Παρισιού και κάτι αργόσχολους ξεκίνησε η Επανάσταση. Viva la revolution και ένα φραπόγαλο παρακαλώ!

WU
Post Reply