Κρίση? ποια κρίση?
Κρίση? ποια κρίση?
Επειδή είμαστε πολύ large και μας περισσεύουνε,στο δεξί τοίχο κάτω από τη σφηνωμένη πέτρα της Blotti ξεχάστηκαν (sic) δυο (2!) friend wild country.Καλοκαιράκι έρχεται,αν τραβήξει κανείς προς τα κει και έχει την ευγενή καλοσύνη,μου τα δίνει.(Η διαδρομή απλά τα σπάει)
-
katsaromallis
Εγώ έχασα πριν 2-3 εβδομάδες το πράσινο αλουμινένιο παγούρι μου, έφυγε κοντά στα Μετερίζια Βαρδουσίων και το είδα να κυλά στο σκληρό χιόνι σχεδόν μέχρι την Σκασμένη Στρούγκα! Μιλάμε για μεγάλη απόσταση την οποία το αντικείμενο κάλυψε σε ελάχιστο χρόνο!!!
Μήπως, οταν λιώσουν τα χιόνια, θα πρέπει να οργανώσουμε μια καλή γύρα στα Βαρδούσια και στην Γκιώνα; Έχει πολύ πράμα να μαζέψουμε και να επιστρέψουμε στους ιδιοκτήτες τους!!
Μήπως, οταν λιώσουν τα χιόνια, θα πρέπει να οργανώσουμε μια καλή γύρα στα Βαρδούσια και στην Γκιώνα; Έχει πολύ πράμα να μαζέψουμε και να επιστρέψουμε στους ιδιοκτήτες τους!!
"ΚΑΤΣΑΡΟΜΑΛΛΗΣ" - "CURLYHAIRED"
- adimitrakou
-
little_chris
Αγνοείται τρυπάνι μάρκας Hilti 36V..Αυτοκτόνησε από ψηλά στο μεγάλο τοίχο Θερίσου στα Χανιά..όποιος κατεβεί για διακοπές και το βρεί ζωντανό χαλάλι του!!Παίδες ετοιμάζομαι να έρθω Αθήνα για μερικές μερές..Αν μπορείτε στείλτε κι άλλοι για υλικά χαμένα και αγνοούμενα, μιας και μαζεύτηκαν πολλά λέω να κάνω μια επιχείρηση σκούπα μπας και μεγαλώσει η προίκα μου..!