Ολοι οι αναρριχητές είναι μαλακες

Γενικές συζητήσεις που σχετίζονται με την αναρρίχηση και το ορεινό περιβάλλον
Post Reply
AlexHwaRang

Ολοι οι αναρριχητές είναι μαλακες

Post by AlexHwaRang »

Sorry guys αλλά έχω φτάσει στο γενικό συμπέρασμα ότι οι αναρριχητές είναι μαλάκες. Ιδίως αυτοί του βουνού. Αν και όχι,... όλοι μαλάκες είναι, και οι μπουλντεράδες.

Δηλάδή, τέτοιος εγωκεκντρισμός, παρταλίαση, τοποθέτηση μετοχών ανάλογα το συμφέρον μόνο στον καπιταλισμό το έχω δει..

Εντάξει είπαμε, ρέμπελοι..., ρεμάλια, ελεύθερο πνεύμα, αλλά μιλάμε δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα.

Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστούμε για μια διαδρομή και να μην ξαναμιλήσουμε, αλλά ρε φίλε, μην υποσχεσαι φούμαρα αφού ένα one route stand ήταν και αντε γεια..

Sorry guys, θα μου περάσει, αλλά έχω φάει πολλά πιστόλια τελευταία.

Και όταν λέμε όλοι δεν εννοούμε όλοι.
kitsos

Re: Ολοι οι αναρριχητές είναι μαλακες

Post by kitsos »

Φίλε, όπως έχεις παρατηρήσει παίζει πολύ μανούρα στο χώρο, όπως και στην ζωή.
Δεν είμαστε κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους, παρεξηγήσεις πάντοτε θα υπάρχουν
μεταξύ μας, το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι να επικοινωνούμε με κάθε ειλικρίνια για αυτό
που συμβαίνει και να μην κάνουμε υποθέσεις για τον εαυτό μας και τους άλλους δίχως να τις ελέγχουμε.
Ξέρω, πάντοτε μπορεί να υπάρξει μια στιγμή αμηχανίας, φαγωμάρας ή να μηυν ξαναμιλήσει κάποιος σε
κάποιον, οκ, απόλυτα θεμιτά όλα αυτά αλλά πάντοτε πριν γίνει ότιδήποτε ας επικοινωνούν, και τέλοσπάντων
ας συμφωνούν ότι διαφωνούν ή οτιδήποτε, καλό κάνει ώστε την επόμενη φορά να είμαστε καλύτεροι για την όποια κοινωνική περίσταση...

ΥΓ. Δεν ξέρω τι σου συμβαίνει, γενικές σκέψεις καταγράφω, ας μην γενικεύουμε, παντού ισχύουν αυτά, που λες
Planar

Post by Planar »

Image
Last edited by Planar on 23 Apr 2013 09:54, edited 2 times in total.
AlexHwaRang

Post by AlexHwaRang »

Και ψώνια, τρελά ψώνια
Post Reply