Καλησπέρα,
Στο παρακάτω λινκ μπόρεσα να βρω τις διαδρομές του πεδίου
http://www.climbing-greece.com/el/about ... ihisis/220
Ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει χώρος για κατασκήνωση (είτε ελευθερη είτε όχι) σχετικά κοντά στο πεδίο,
Αν υπάρχει πηγή με νερό κοντά στην κατασκήνωση
Σε τί κατάσταση βρίσκονται οι ασφάλειες και τα ρελέ των διαδρομών
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία δεκτή
Ευχαριστώ
Δίδυμα Αργολίδας
Re: Δίδυμα Αργολίδας
Για κατασκήνωση δε λέει πολύ. Θα είσαι όλο το βράδυ κάτω από τις κεραίες. Μπορείς να μείνεις χαμηλά στο εκκλησάκι στο Καταφυκι που έχει και εκεί διαδρομές και είναι σχετικά κοντά με το αμάξι (η τέλος πάντων έτσι θυμάμαι- googlaρε το)
Πηγή δεν υπάρχει κοντά στο πεδίο
Για τις ασφάλειες δεν έχω ιδέα, έχω πολλά χρονιά να πάω αλλά τα βύσματα που έχει βάλει ο Titt έχουν δείξει εντυπωσιακή αντοχή σε πολύ πιο οξειδωτικά περιβάλλοντα από τα Δίδυμα.
Πάντως, η επισήμανση του άρθρου ότι "αποτελεί ένα από τα κορυφαία αναρριχητικά πεδία στην Ελλάδα" είναι παρατραβηγμένη. Η θεά είναι όντως καταπληκτική άλλα από κει και πέρα οι διαδρομές είναι κοντές και όχι κάτι το φοβερό. Αν δεν έχεις ξαναπάει πάντως και ψάχνεις κάτι σε αυτές τις βαθμολογίες, αξίζει η βόλτα.
Πηγή δεν υπάρχει κοντά στο πεδίο
Για τις ασφάλειες δεν έχω ιδέα, έχω πολλά χρονιά να πάω αλλά τα βύσματα που έχει βάλει ο Titt έχουν δείξει εντυπωσιακή αντοχή σε πολύ πιο οξειδωτικά περιβάλλοντα από τα Δίδυμα.
Πάντως, η επισήμανση του άρθρου ότι "αποτελεί ένα από τα κορυφαία αναρριχητικά πεδία στην Ελλάδα" είναι παρατραβηγμένη. Η θεά είναι όντως καταπληκτική άλλα από κει και πέρα οι διαδρομές είναι κοντές και όχι κάτι το φοβερό. Αν δεν έχεις ξαναπάει πάντως και ψάχνεις κάτι σε αυτές τις βαθμολογίες, αξίζει η βόλτα.
τα βυσματα ειναι σε αριστη κατασταση, τουλαχιστον τον σεπτεμβρη του 2013 που επισκεφθηκα το πεδιο και σε όσες διαδρομες καναμε.Η παρατηρηση περι κορυφαιου αναρριχητικου πεδιου ειναι τραβηγμενη απο τα μαλλια.παντως αξιζει και ειδικα αν εχει πολυ ζεστη εκεινη τη μερα.
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
Το σχόλιο περί του κορυφαιου πεδίου το έχω προσπεράσει εξ αρχής.
Πού κατασκηνώσατε όταν πήγατε?
Το σχόλιο περί του κορυφαιου πεδίου το έχω προσπεράσει εξ αρχής.
Πού κατασκηνώσατε όταν πήγατε?
κατασκηνωσαμε σε κοντινα χωρια.δε μας ενοχλησε κανεις και μαλιστα μας εκανε και ενας ντοπιος επιδειξη τα αλογα του που ηταν απο σπανια ρατσα!