peftontas από τα βόρεια...

Παρατηρήσεις, προτάσεις και αναφορά σφαλμάτων για το routes.gr
petro.y.x

Post by petro.y.x »

Karazitz wrote:Πετρομιανέ, έτσι και είσαι πίσω από το petro.y.x. μα το θεό θα σε φάω.
Χα χα χα, είναι και καννίβαλος ο αγριεμένος...θέλω φωτό από τη φάση

Wutiro, ta sevi mou, kai i patris eygnomonousa. Koufala megkali o arxigos - (ta grafo latin min και logokrithei i koufala kai xathoun ta sevi mou. Xa xa).
Δ.
Karazitz

Post by Karazitz »

Είναι δεν είναι, ο Πετρομιανός κρύβεται πίσω από τον petro.y.x. και οι μυστικές υπηρεσίες του. Ειδικά τώρα που έγινε και Γ.Γραμματέας κινεί όλα τα νήματα σε όλη την Ελλάδα και μας θολώνει τα νερά. Επρεπε βούτηρε, εκεί στη γραμμή του Βένιγκερ να τον είχες αφήσει στο ρελέ... :twisted:
Admin
Site Admin

Post by Admin »

teochristopoulos wrote:Το μέλος petro.y.x. λιθοβολείται! Του ρίχνουν πέτρες δηλαδή... μετά από ένα κρούσμα λογοκρισίας. Γιατί ρε παιδιά;
Teo θα μας τρελάνεις όλους; Δηλαδή το μέλος αυτό έχει ασυλία; Όταν θίγει κάποιους, αυτοί δεν πρέπει να απαντάνε; Όσον αφορά το "κρούσμα λογοκρισίας", εννοείς όταν διαγράφηκαν φράσεις που εγώ δεν επιτρέπω να γράφονται; Και μάλιστα εναντίον ατόμου που δεν είναι μέλος του forum, άρα δεν μπορούσε να απαντήσει; Τις οποίες φράσεις πιθανόν δεν πρόλαβες να δεις; Έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω, άλλωστε υπάρχουν σαφέστατοι όροι χρήσης γενικά για το site αλλά και ειδικά για το forum, τους οποίους όλοι έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή.
teochristopoulos wrote:Σ´αυτό βοήθησαν πολλοί από πίσω...
Άλλοι βοήθησαν πολύ, άλλοι λίγο, άλλοι ελάχιστα και άλλοι καθόλου. Τα ονόματα όσων βοήθησαν είναι γραμμένα σε κάθε σελίδα. Αλλά τι σχέση έχει με τις ανοησίες που γράφει κάποιο μέλος;

Βούτυρε (και λοιποί), η petro.y.x (ή Δ.) δεν είναι ο Πετρομιανός, εκτός αν ο Γιάννης άλλαξε φύλλο.

Η petro.y.x λοιπόν:
- Συνεχώς ειρωνεύεται όχι μόνο εμένα αλλά και τα παιδιά που έγραψαν χθες, χωρίς να τους γνωρίζει προσωπικά
- Ζητάει αλατοπίπερο στο routes.gr, εγώ δεν γουστάρω να βάλω, ας βάλει στα καμιά δεκαριά δικά της site αν θέλει
- Μου είναι εντελώς αδιάφορο ποια είναι η δουλειά της και τι μπορεί να ξεχωρίζει σε κάθε site
- Μπορεί να κρατήσει τις γνώσεις της για τον εαυτό της και αν μπορεί ας φτιάξει κι αυτή ένα routes.gr
- Δημόσια σάτιρα δεν δέχομαι από άτομα που δεν γνωρίζω προσωπικά και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εξ' ορισμού η δημόσια σάτιρα να είναι αποδεκτή
- Ο λογαριασμός της απενεργοποιήθηκε

Όσον αφορά όσα έγραψε για τους εκπαιδευτές:
- Οι περισσότεροι με γνωρίζουν, μερικοί είναι φίλοι μου, και αυτό σημαίνει ότι δεν το βουλώνω κάνοντας τον καλό μαζί τους, αλλά έχω το θάρρος της γνώμης μου και φυσικά δεν πρόκειται να το κάνω "με άλλο όνομα" όπως λεει η Δ. αλλά με το πραγματικό μου (ωραία προτροπή δίνει κάποια που είναι "γνώστης" του internet)
- Όλοι οι εκπαιδευτές μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και δεν έχουν ανάγκη κανένα να το κάνει για λογαριασμό τους
- Αν από όσα είχαν ειπωθεί στο θέμα για τις σχολές, κάποιος κατάλαβε ότι "την πέφτω στους εκπαιδευτές" και όχι ότι το θέμα ήταν οι χρεώσεις των μη κερδοσκοπικών συλλόγων, καθώς επίσης δεν πήρε χαμπάρι πως κάποιοι σύλλογοι άρχισαν ήδη να ανακοινώνουν σχολές με χαμηλότερες τιμές, τότε τι μπορεί κανείς να συζητήσει μαζί του;

Επί της ουσίας για το routes.gr:
- Το ύφος και ο τρόπος λειτουργίας του είναι καθορισμένο και δημοσιοποιημένο στην Εισαγωγή, στη Νομική Σημείωση και στους Όρους Εγγραφής του forum και όποιος διαφωνεί απλά δεν το χρησιμοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο (συστήνω να ξαναδιαβαστούν αυτά που γράφονται εκεί)
- Δεν ανήκει σε κάποιον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ούτε σύλλογο, ούτε ομάδα ανθρώπων, αλλά αποτελεί ιδιωτική προσπάθεια που ανά πάσα στιγμή μπορεί να διακοπεί, να ανασταλεί, ή να αλλάξει
- Δεν πουλάει τίποτα, άρα και δεν εισπράττει τίποτα, αλλά διατηρεί κάθε δικαίωμα εκμετάλλευσης, αν και όταν το θελήσει
- Δεν έχει κανενός είδους δέσμευση για τη δομή, το ύφος και τον τρόπο παρουσίασης απέναντι σε οποιονδήποτε, ακριβώς όπως δεν έχει καμιά ανάλογη δέσμευση οποιοδήποτε έντυπο ή ηλεκτρονικό περιοδικό
voutiros

Post by voutiros »

Admin ξέρω καλά ποιος είναι ο Petro και επειδή τον γνωρίζω καλά θεωρώ την αντίδραση σου εντελώς υπερβολική. Αμάν πια με αυτή την ευθιξία...

ΓΒ
Minimus

Post by Minimus »

Εγώ Δημήτρη μάλλον θα συμφωνήσω με τον Βούτυρο.

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω την "Petro.y.x", νομίζω ότι πέρα από το ιδιότυπο (και εύκολα παρεξηγήσιμο) χιούμορ της, δεν είχε σκοπό να θίξει κάποιον, περισσότερο διάθεση χαβαλέ είχε.

Μάλλον επιβεβαιώνεται αυτό που έχουμε πει επανειλημμένως, ότι το μέσο ευνοεί τις παρεξηγήσεις.

Συμφωνώ με τη διαγραφή εκφράσεων που θίγουν πρόσωπα, διαφωνώ όμως με τη διαγραφή απόψεων ακόμα κι αν θίγουν πρόσωπα.

Νομίζω ότι η διαγραφή του λογαριασμού της είναι στα όρια της υπερβολής.
Η λογοκρισία σίγουρα δεν θα βοηθήσει το routes.
Άλλωστε ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει.
AlexHwaRang

Post by AlexHwaRang »

ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ απο τα Σύννεφα.

Προτίνω σε όποιους την πίνουν να το κόψουν και σε όσους δεν την πίνουν να το ξεκινήσουν.
teochristopoulos

Post by teochristopoulos »

Admin wrote:
teochristopoulos wrote:Το μέλος petro.y.x. λιθοβολείται! Του ρίχνουν πέτρες δηλαδή... μετά από ένα κρούσμα λογοκρισίας. Γιατί ρε παιδιά;
Teo θα μας τρελάνεις όλους; Δηλαδή το μέλος αυτό έχει ασυλία; Όταν θίγει κάποιους, αυτοί δεν πρέπει να απαντάνε; Όσον αφορά το "κρούσμα λογοκρισίας", εννοείς όταν διαγράφηκαν φράσεις που εγώ δεν επιτρέπω να γράφονται; Και μάλιστα εναντίον ατόμου που δεν είναι μέλος του forum, άρα δεν μπορούσε να απαντήσει; Τις οποίες φράσεις πιθανόν δεν πρόλαβες να δεις; Έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω, άλλωστε υπάρχουν σαφέστατοι όροι χρήσης γενικά για το site αλλά και ειδικά για το forum, τους οποίους όλοι έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή.
Ok, κάποιος πρέπει να ορίζει κάποια όρια. Ο Administrator. Αν έτσι νομίζεις ότι πρέπει να γίνει καλώς. Εγώ αυτό (που σχολιάζεις παραπάνω) το ονομάζω χαβαλέ και να με συγχωρείς που σε ενοχλεί τόσο.
Admin wrote:Άλλοι βοήθησαν πολύ, άλλοι λίγο, άλλοι ελάχιστα και άλλοι καθόλου. Τα ονόματα όσων βοήθησαν είναι γραμμένα σε κάθε σελίδα.
Εδώ θα μου επιτρέψεις να κάνω μια ένσταση. Θα έπρεπε να γράφονται και αυτοί που δημιούργησαν το υλικό αυτό. Για παράδειγμα στη ''Λευκή αντανάκλαση'' (http://www.routes.gr/?Lang=el&Page=Clim ... ntanaklasi) θα έπρεπε να γράφει: Θεοφ. Χατζησυρλής (ας πούμε) στο Ανεβαίνοντας νο 17. Ο Θεόφιλος είναι το θεμέλιο σ' αυτή την πυραμίδα που έλεγα (ή ο πάτος για τον Βουτ.)! Αυτός ξεκίνησε το έργο. Κάνω λάθος;
voutiros

Post by voutiros »

Τεο σήμερα παρατήρησα μια "τυχαία" (;) σύμπτωση στο blog σου (διαφήμιση ενός όχι και τόσο νέου και ανενεργού ουσιαστικά wikki site) που δεν μου έκατσε καλά και μπορεί να συνδέεται με όλη αυτή την υπόθεση εδώ.

W
teochristopoulos

Τυχαία σύμπτωση; Πλεονασμός.
Εμένα μου έστειλαν ένα mail και το έβαλα. Δεν ξέρω τίποτα. Στα ίσια. Εγώ τα δικά μου θέλω να πω.
Διαφήμιση; Όχι,απλά ένας φίλος από τη Λέσχη μου τό 'στειλε, γιατί έβαλε κάτι από Σιδηρόκαστρο. Εγώ πρώτη φορά το έβλεπα. Αυτά, τίποτα παραπάνω.

Αϋπνίες;
Admin
Site Admin

Post by Admin »

teochristopoulos wrote:Εδώ θα μου επιτρέψεις να κάνω μια ένσταση. Θα έπρεπε να γράφονται και αυτοί που δημιούργησαν το υλικό αυτό. Για παράδειγμα στη ''Λευκή αντανάκλαση'' (http://www.routes.gr/?Lang=el&Page=Clim ... ntanaklasi) θα έπρεπε να γράφει: Θεοφ. Χατζησυρλής (ας πούμε) στο Ανεβαίνοντας νο 17. Ο Θεόφιλος είναι το θεμέλιο σ' αυτή την πυραμίδα που έλεγα (ή ο πάτος για τον Βουτ.)! Αυτός ξεκίνησε το έργο. Κάνω λάθος;
Ας διαβάσουν λοιπόν όλοι: ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ, τεύχος 17, σελίδα 79
Αναφέρεται εκεί σε κάποιο σημείο ποιος δημιούργησε το υλικό; ΟΧΙ φίλε μου. Αποτελεί δημοσίευση μέσα στη στήλη "Χρονικό". Γενικά τώρα: Στο routes αναφέρεται η "Πηγή" και αυτή στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το Ανεβαίνοντας, όχι ο Θεόφιλος. Αλλά εντόπισες ότι υπάρχει τέτοιο θέμα σε οποιαδήποτε διαδρομή (που σίγουρα κάτι θα έχει ξεφύγει); Ένα απλό e-mail και μπαίνει το όνομα του δημιουργού. Το ξέρεις πολύ καλά, όπως και όσοι επικοινωνούν μαζί μου. Οι διορθώσεις ήταν πάντα ΑΜΕΣΕΣ. Και πρόσφατα πρόσθεσα την αναφορά "Φωτογραφίες" μετά από σχόλιο φίλου, χρήστη του forum, και έχω αρχίσει να ξαναδιαβάζω όλες τις δημοσιεύσεις για να βρω ποιος έχει δώσει κάθε φωτογραφία και το προσθέτω. Έχεις κάποιο πρόβλημα με δικό σου υλικό; Στείλε e-mail και διορθώνεται ΑΜΕΣΑ.
zulu

Post by zulu »

Όταν έγραφα πριν από καιρό Φωτιά στο Ρούτς.Τζι Αρ δεν φανταζόμουνα ότι θα είχε τέτοια απήχηση το σχόλιο μου. Εγώ στηρίζω τον Αντμίν (όχι οτι ξέρω γιατί αλλά 7.30 το πρωί είναι εδώ ότι θέλω γράφω) άλλωστε είμαι ό μόνος που χωρίς να είναι Αντμιν εξαφάνισε ένα μέλος του φόρουμ(βλ. μάχη Shaka και υψηλοενεργειάκια). Έκτοτε οι θρυλικές μάχες συνεχίζονται Chrisbel VS Nionakis γλώσσες που κόβονται και βουτιούνται μέσα στα μυαλά χτυπώντας εκωφαντικά στη βάση προιστορικών (και άδειων)κρανίων, καθώς και δολοπλοκίες-λαδώματα και μίζες απο τους διεφθαρμένους Επαγγελματίες. Ηippo VS Anonymous Super Fucking Celebrity All Time Star Climber, μεγάλα θηλαστικά των λιμνών της σαβάνας της Αφρικής μεταναστεύουν στην Ευρώπη λόγω ξηρασίας και γίνονται προστάτες των συγγενικών τους(?????????) ελληνικών- γερμανοαναθρεμμένων γατιών. Έχουν όμως τα κότσια να αντιμετωπίσουν τον μηχανισμό που στηρίζει τον ASFCATC και μπορούν να ξεπεράσουν τις παγίδες του Αντμην(Αντ.μην=Αντε Μην σε διαγράψω,γαμ..σω, κ.α.)?? Μάχες που αρχίζουν και τελειώνουν αλλά και μάχες που ενυπάρχουν και υποβόσκουν διαρκώς(βλ.Αφγανιστάν) και για τις οποίες όλοι ανοίγουν με τρόμο ´και αγωνία κάθε μέρα τον υπολογιστή τους για να δουν τη συνέχεια.. Ποιά η επόμενη μάχη και ποιός ο νικητής? Θα ανατιναχτεί η επικίνδυνη βόμβα που τόσο καιρό κατασκευάζει ό Άλεξ Ζιου Φον Χουαν Δον Αντόνιο Ρανγκ ή θα καταφέρει να την αφοπλίσει εγκαίρως?
Από το ήσυχο άλλα πάντα επικίνδυνο Λες Μαρεκότες της Ελβετίας, για την Routesspresso Δ.Δ.
inta diaolos einai toutos!
zulu

Post by zulu »

Διεξάγω έρευνα: Η αντιστρόφως ανάλογη σχέση των εργατοωρών συγγραφής (αλλοπρόσαλων)κειμένων στο Routes.gr με την αθλητική παραγωγικότητα της Αθηναικής ορειβατικής κοινότητας. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο ´επόμενο φύλλο της Routesspresso.
inta diaolos einai toutos!
Planar

Post by Planar »

Χαχαχα βγηκαν οι ζουλου και τα μαμησαν ολα παλι :lol:
Α btw- προσλαμβανεσαι!
teochristopoulos

Admin wrote:Ας διαβάσουν λοιπόν όλοι: ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ, τεύχος 17, σελίδα 79 Αναφέρεται εκεί σε κάποιο σημείο ποιος δημιούργησε το υλικό; ΟΧΙ φίλε μου...
Κακώς όμως νομίζω (ααα, επιμένει ο χοντροκέφαλος). Δεν φταις εσύ, ούτε το Ανεβαίνοντας, ούτε ο Χ''συρλής. Δεν το έγραψα για να καταλογίσω ευθύνες. (Υπερβολική ευθιξία πάλι εκ μέρους σου?). Απλά πιστεύω πως έτσι θα έπρεπε να είναι τα πράγματα... (ουτοπία!?) στην αλυσίδα της πληροφόρησης: αναρριχητές, δημοσιεύσεις, Routes.

Η δουλειά που έχει γίνει στο Routes είναι τεράστια, αλλά κι αυτές οι λεπτομέρειες (λεπτομέρειες για κάποιους, σημαντικά θέματα για άλλους) πρέπει να λέγονται. Δεν αμφισβητούμε τη δουλεία σου, ούτε λέμε πως αδίκησες κάποιον, απλά τονίζουμε πως αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα διαφορετικά. Αυτό είναι όλο.

Όσο για τις διορθώσεις κτλ τα ξέρουμε όλοι... όχι μόνο όσοι επικοινωνούν μαζί σου.

Πολύ δεν τράβηξε αυτή η κουβέντα?
voutiros

Post by voutiros »

Εντάξει ρε Τεο, απλά τελικά μου φαίνεται ότι η διαγραφή κρύβει ίντριγκα. Όσον αφορά τους πολέμους; Ακόμη δεν έχεις δει τίποτε και μαζέψου εσύ εκεί πέρα γιατί θα σε μαρτυρήσω...

W
Admin
Site Admin

Post by Admin »

Αν δείχνω υπερβολική ευθιξία ζητάω συγνώμη από όσους είναι αποδέκτες (εκτός από ένα πρόσωπο που ξέρει το γιατί).

Teo στο θέμα των credits των διαδρομών θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Φυσικά και δεν είναι καθόλου λεπτομέρειες, κανείς δε νομίζω ότι είπε κάτι τέτοιο. Στην αρχή το routes είχε μόνο δημοσιεύσεις περιοδικών, σαν προσπάθεια να δώσει άμεση πρόσβαση σε πληροφορία που χάνεται με τα χρόνια, γι αυτό και έγραφα μόνο "Πηγή: Κορφές τ. 120" θεωρώντας ότι αρκούσε αυτό (θα δεις ότι ακόμη και για δικές μου διαδρομές δεν έβαζα ως πηγή μόνο εμένα αλλά και το περιοδικό που τη δημοσίευσε). Η αναφορά στην "Πηγή" γινόταν γιατί όλοι μας διαβάζουμε αναδημοσιεύσεις εφημερίδων ή περιοδικών που λένε "Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑΔΕ" (χωρίς να αναφέρουν και τις πηγές που η ίδια η εφημερίδα επικαλείται στο άρθρο της, γιατί στην πράξη οι πηγές αυτές είναι της εφημερίδας, όχι αυτού που αναδημοσιεύει), ενώ σπανίως μπορεί να λένε και "Σύμφωνα με άρθρο του ΧΨΖ στη εφημερίδα ΤΑΔΕ". Όλα συνυπάρχουν στο χώρο της πληροφόρησης, γιατί εδώ για πληροφόρηση μιλάμε. Σιγά σιγά όμως άρχισαν να έρχονται διορθώσεις πάνω σ' αυτές τις περιγραφές, οπότε έπρεπε να μπαίνουν και τα ονόματα των διορθωτών. Δεν είναι λίγες οι φορές που έψαχνα μέρες να βρω την άκρη απλά και μόνο για να βάλω μια περιγραφή 3 γραμμών (δες για παράδειγμα την Sugialuft που ακόμα δεν έχω βρει την άκρη). Το ίδιο μου αναφέρθηκε μόλις προχθές από αναρριχητή (δεν είναι αναγνώστης του forum οπότε δεν αναφέρω το όνομά του) που γράφει (έντυπους) αναρριχητικούς οδηγούς, ότι ειδικά για παλιό υλικό είναι πολύ δύσκολη η δουλειά των credits (πχ σε πολλά παλιά αθλητικά πεδία άντε να βρεις ποιος άνοιξε τι και πότε). Υπάρχει λοιπόν διαδρομή (βρες την σαν άσκηση...) που αναγκάστηκα να βγάλω εντελώς την περιγραφή της (η οποία είχε ήδη δημοσιευτεί και στα δυο περιοδικά) και άφησα μόνο το σκίτσο, επειδή δεχόμουν από τους συμμετέχοντες στο άνοιγμά της αναρριχητές αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με το ποιος και το πώς (όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω και το διαιτητή σ' αυτά τα πράγματα).

Επί της ουσία για τα credits, θα βοηθούσε πάρα πάρα πολύ αν κάποιος διάβαζε όλες τις δημοσιεύσεις (ή έστω μερικές) των περιοδικών που έχουν μπει εδώ και μου έστελνε μια λίστα με διορθώσεις. Κι αυτή η βοήθεια θα ήταν μια μεγάλη προσφορά σε αυτούς που αξίζουν τα credits, όχι στο routes.

Όσον αφορά τον Θεόφιλο, είδα σήμερα ότι σε μερικά τεύχη του Ανεβαίνοντας (όχι στο 17) αναφέρεται στην αρχή το "Στοιχεία: Θ. Χατζησυρλής" και μετά ακολουθούν οι περιγραφές, τα σκίτσα και οι φωτογραφίες. Άρα αυτό πρέπει να διορθωθεί στις αντίστοιχες σελίδες.

Επειδή συμφωνώ με την αλυσίδα που αναφέρεις παραπάνω (έχω ξαναπεί ότι το routes -ή κάθε άλλη ιδιωτική προσπάθεια- μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάψει να υπάρχει άρα έπρεπε να γίνεται συγκέντρωση υλικού σε συλλογικό επίπεδο, πχ ΕΟΟΑ), την συνυπογράφω.
Admin
Site Admin

Post by Admin »

Και συμφωνώ οτι παρατράβηξε το θέμα.
Post Reply