teochristopoulos wrote:Το μέλος petro.y.x. λιθοβολείται! Του ρίχνουν πέτρες δηλαδή... μετά από ένα κρούσμα λογοκρισίας. Γιατί ρε παιδιά;
Teo θα μας τρελάνεις όλους; Δηλαδή το μέλος αυτό έχει ασυλία; Όταν θίγει κάποιους, αυτοί δεν πρέπει να απαντάνε; Όσον αφορά το "κρούσμα λογοκρισίας", εννοείς όταν διαγράφηκαν φράσεις που εγώ δεν επιτρέπω να γράφονται; Και μάλιστα εναντίον ατόμου που δεν είναι μέλος του forum, άρα δεν μπορούσε να απαντήσει; Τις οποίες φράσεις πιθανόν δεν πρόλαβες να δεις; Έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω, άλλωστε υπάρχουν σαφέστατοι όροι χρήσης γενικά για το site αλλά και ειδικά για το forum, τους οποίους όλοι έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή.
teochristopoulos wrote:Σ´αυτό βοήθησαν πολλοί από πίσω...
Άλλοι βοήθησαν πολύ, άλλοι λίγο, άλλοι ελάχιστα και άλλοι καθόλου. Τα ονόματα όσων βοήθησαν είναι γραμμένα σε κάθε σελίδα. Αλλά τι σχέση έχει με τις ανοησίες που γράφει κάποιο μέλος;
Βούτυρε (και λοιποί), η petro.y.x (ή Δ.) δεν είναι ο Πετρομιανός, εκτός αν ο Γιάννης άλλαξε φύλλο.
Η petro.y.x λοιπόν:
- Συνεχώς ειρωνεύεται όχι μόνο εμένα αλλά και τα παιδιά που έγραψαν χθες, χωρίς να τους γνωρίζει προσωπικά
- Ζητάει αλατοπίπερο στο routes.gr, εγώ δεν γουστάρω να βάλω, ας βάλει στα καμιά δεκαριά δικά της site αν θέλει
- Μου είναι εντελώς αδιάφορο ποια είναι η δουλειά της και τι μπορεί να ξεχωρίζει σε κάθε site
- Μπορεί να κρατήσει τις γνώσεις της για τον εαυτό της και αν μπορεί ας φτιάξει κι αυτή ένα routes.gr
- Δημόσια σάτιρα δεν δέχομαι από άτομα που δεν γνωρίζω προσωπικά και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εξ' ορισμού η δημόσια σάτιρα να είναι αποδεκτή
- Ο λογαριασμός της απενεργοποιήθηκε
Όσον αφορά όσα έγραψε για τους εκπαιδευτές:
- Οι περισσότεροι με γνωρίζουν, μερικοί είναι φίλοι μου, και αυτό σημαίνει ότι δεν το βουλώνω κάνοντας τον καλό μαζί τους, αλλά έχω το θάρρος της γνώμης μου και φυσικά δεν πρόκειται να το κάνω "με άλλο όνομα" όπως λεει η Δ. αλλά με το πραγματικό μου (ωραία προτροπή δίνει κάποια που είναι "γνώστης" του internet)
- Όλοι οι εκπαιδευτές μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και δεν έχουν ανάγκη κανένα να το κάνει για λογαριασμό τους
- Αν από όσα είχαν ειπωθεί στο θέμα για τις σχολές, κάποιος κατάλαβε ότι "την πέφτω στους εκπαιδευτές" και όχι ότι το θέμα ήταν οι χρεώσεις των μη κερδοσκοπικών συλλόγων, καθώς επίσης δεν πήρε χαμπάρι πως κάποιοι σύλλογοι άρχισαν ήδη να ανακοινώνουν σχολές με χαμηλότερες τιμές, τότε τι μπορεί κανείς να συζητήσει μαζί του;
Επί της ουσίας για το routes.gr:
- Το ύφος και ο τρόπος λειτουργίας του είναι καθορισμένο και δημοσιοποιημένο στην Εισαγωγή, στη Νομική Σημείωση και στους Όρους Εγγραφής του forum και όποιος διαφωνεί απλά δεν το χρησιμοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο (συστήνω να ξαναδιαβαστούν αυτά που γράφονται εκεί)
- Δεν ανήκει σε κάποιον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ούτε σύλλογο, ούτε ομάδα ανθρώπων, αλλά αποτελεί ιδιωτική προσπάθεια που ανά πάσα στιγμή μπορεί να διακοπεί, να ανασταλεί, ή να αλλάξει
- Δεν πουλάει τίποτα, άρα και δεν εισπράττει τίποτα, αλλά διατηρεί κάθε δικαίωμα εκμετάλλευσης, αν και όταν το θελήσει
- Δεν έχει κανενός είδους δέσμευση για τη δομή, το ύφος και τον τρόπο παρουσίασης απέναντι σε οποιονδήποτε, ακριβώς όπως δεν έχει καμιά ανάλογη δέσμευση οποιοδήποτε έντυπο ή ηλεκτρονικό περιοδικό